ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ζιντάν: «Κάποια στιγμή θα επιστρέψω»

Ζιντάν: «Κάποια στιγμή θα επιστρέψω»

24/3/2012
Ζιντάν: «Κάποια στιγμή θα επιστρέψω»

Την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους από το πόστο του προπονητή ονειρεύεται ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του. Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε ότι δεν βιάζεται να καθίσει στους πάγκους, όμως θεωρεί φυσικό το ενδεχόμενο να γίνει τεχνικός κάποιων ομάδων.

«Κάποια στιγμή θα ξαναβρεθώ στο γήπεδο. Έχω θέληση να μεταδώσω κάποια πράγματα, την εμπειρία μου», ανέφερε αρχικά ο Ζιντάν και πρόσθεσε: «Δεν θα εφεύρω κάτι νέο αλλά αυτό είναι που ξέρω να κάνω καλά και γνωρίζω καλά. Υπάρχει όμως χρόνος. Δεν είχα ποτέ βιασύνη, δεν έχω προσωπικές φιλοδοξίες, μόνο διάθεση να μάθω κάποια πράγματα. Είναι φυσική εξέλιξη να θέλω να εξελιχτώ».

Στη συνέχεια, ο «Ζιζού» σχολίασε τη συμμετοχή της Γαλλίας στο Euro 2012: «Έχει ό,τι χρειάζεται και κυρίως προπονητή (σ.σ Λοράν Μπλαν) που χρειάζεται αυτή η ομάδα. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες στην ομάδα όπως οι Ριμπερί και Μπενζεμά… Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει ακόμα φτάσει στο καλύτερο επίπεδό της. Ελπίζω ότι θα μπορέσει να το κάνει αυτό κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου