ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Με απουσίες στο Φάληρο ο Αστέρας

Με απουσίες στο Φάληρο ο Αστέρας

Αρκετά τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει ο Αστέρας Τρίπολης για την Κυριακάτικη (25/3) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Περόνε, Σολάκης, Τσαμπούρης και Πουλίδο έμειναν εκτός αποστολής για τους Αρκάδες.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (25/3) τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκετά προβλήματα απουσιών ενόψει της αναμέτρησης.
Συγκεκριμένα στην διάθεση του τεχνικού των Αρκάδων, Σάκη Τσιώλη, δεν θα βρίσκονται οι Περόνε, Σολάκης, Πουλίδο και Τσαμπούρης. Οι δύο πρώτοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρουν (υπάρχει και ο επαναληπτικός του ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Ατρόμητο στην Τρίπολη), ενώ Πουλίδο και Τσαμπούρης είναι τιμωρημένοι.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα: Μπαντής, Στεφανάκος, Ναβάρο, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Λαδάκης, Μπρέσκα, Ράγιος, Ροτζέριο , Έγκον, Χούλι, Φρανκού, Μπακασέτας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου