ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Πέντε ερυθρόλευκους βλέπει η Στουτγκάρδη

Πέντε ερυθρόλευκους βλέπει η Στουτγκάρδη

Στο παιχνίδι της Κυριακής (25/3) με τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα δώσει ξανά το παρών ο αρχισκάουτερ της Στουτγκάρδης. Στο μικροσκόπιο της γερμανικής ομάδας βρίσκονται πέντε παίκτες του Ολυμπιακού.
Δεν είναι υπερβολή πως ο Ραλφ Μπέκερ έχει... κατασκηνώσει στο Φάληρο και παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Πρόκειται για τον αρχισκάουτερ της Στουτγκάρδης, ο οποίος έχει βάλει στο μάτι πέντε παίκτες των ερυθρολεύκων, τους οποίους και τσεκάρει σε κάθε ευκαιρία.

Έτσι και στο ματς της Κυριακής (25/3) στο Φάληρο με τον Αστέρα Τρίπολης (26η αγωνιστική της Super League) ο Μπέκερ θα βρεθεί στις κερκίδες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να δει αγωνιζόμενους τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Κέβιν Μιραλάς, Γιάννη Μανιάτη, Ράφικ Τζεμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του γερμανικού συλλόγου.

Η Στουτγκάρδη προφανώς και θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιων εξ αυτών των ποδοσφαιριστών, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να πείσει έστω και έναν να φορέσει την φανέλα της το καλοκαίρι.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου