ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ολοταχώς για πτώχευση

Ολοταχώς για πτώχευση 

24/3/2012

Ολοταχώς για πτώχευση
Μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του Παναθηναϊκού έχει ήδη αρχίσει να γράφεται. Η ΠΑΕ οδεύει ολοταχώς προς διοίκηση Πρωτοδικείου και πτώχευση μετά εις χθεσινές δραματικές εξελίξεις στο ΔΣ της ΠΑΕ. Η παραίτηση τριών μελών του συμβουλίου (Τζήμας, Χατζηνικολάου και Λουμίδης), που ήταν προσκείμενα στην πλευρά του «Τζίγκερ» ουσιαστικά αχρήστεψε την παρούσα διοίκηση, ώθησε σε παραίτηση τον Δημήτρη Γόντικα, ενώ Ανδρέας Βγενόπουλος και Αδαμάντιος Πολέμης απέσυραν τα χρήματα που είχαν αποφασίσει να βάλουν στην ομάδα, μη θέλοντας να επωμιστούν τις ευθύνες του μεγαλομετόχου. Παράλληλα, πληροφορίες θέλουν τον Γιάννη Αλαφούζο να επικοινώνησε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και ο τελευταίος να τον απέτρεψε να βάλει λεφτά στην ομάδα. «Μην μπλέξεις με τον Παναθηναϊκό, θα χάσεις τα λεφτά σου», λέγεται πως του είπε, σύμφωνα με τη SportDay.

Ορίστηκε γενική συνέλευση για τις 18 Απριλίου, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα και την αδιαλλαξία που υπάρχει από όλες τις πλευρές, ουδείς εκ των μετόχων δεν θα ορίσει συμβούλους για τη διοίκηση. Ακόμη κι αν ο Ερασιτέχνης αναλάβει πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο, θα οριστεί διοίκηση πρωτοδικείου, αλλά δίχως μετόχους που θα βάλουν χρήματα η διάλυση θα είναι αναπόφευκτη και ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί να αγωνίζεται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Και φυσικά ούτε καν λόγος θα γίνεται πλέον για αποφυγή της τιμωρίας από την UEFA, αφού σύμφωνα με τον Δημήτρη Γόντικα τον Ιούνιο θα χρειαστούν 19 εκατ. ευρώ για την τελική άδεια…

Αλληλοκατηγορίες

Μοναδική λύση φαντάζει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Βαρδινογιάννης και Βγενόπουλος και να συμφωνήσουν για το ζήτημα της ΓΗΠΕΛ. Ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει απίθανο αυτή τη στιγμή. Η πλευρά του «Mr MIG» κατηγορεί τον μεγαλομέτοχο πως μεθοδεύει τη διάλυση στην ΠΑΕ για να αποποιηθεί όλες τις ευθύνες που απορρέουν από το ποσοστό του (54,7%). Κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο και αναφέρει πως «… πήγε να γίνει μία προσπάθεια για να σώσουμε την ομάδα και τη διέλυσε». Από το περιβάλλον του «Τζίγκερ» λεγόταν χθες για μία ακόμη φορά «δεν ασχολείται, δεν λέει τίποτα», ενώ διαρρεόταν πως ο Βγενόπουλος είχε προαποφασίσει να αποσύρει τα 1,8 εκατ. ευρώ και απλώς αναζητούσε αφορμή.

Με «Μπουμ» και Κλέιτον

«Παγωμένοι» από τις εξελίξεις στην ΠΑΕ κι έχοντας ουσιαστικά αποχαιρετήσει τον τίτλο από την περασμένη αγωνιστική, οι παίκτες του Παναθηναϊκού καλούνται απόψε να σταθούν στο ύψος τους στο ματς με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο (19:30, Novasports 2). Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στις 4 Ιανουαρίου τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ενώ μία θέση διεκδικούν Καραγκούνης και Νίνης στο κέντρο. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Κατσουράνης και Σιμάο, ο τραυματίας Λέτο και για λόγους τακτικής ο Μπιέρσμιρ. Η πιθανότερη σύνθεση είναι: Καρνέζης, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Καραγκούνης ή Νίνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλος.

Την ερχόμενη Δευτέρα ή την Τρίτη ο Δημήτρης Γόντικας, πιθανώς και κάποια άλλα… πρώην μέλη του ΔΣ θα μεταβούν στην Παιανία για να ενημερώσουν τους παίκτες (που θα κληθούν να υπογράψουν διακανονισμό για τα οφειλόμενα μέσα σε κλίμα μεγάλης αβεβαιότητας) για τις εξελίξεις.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου