ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ο Μαρινάκης κράτησε στην Ελλάδα την Βουγιούκα

Ο Μαρινάκης κράτησε στην Ελλάδα την Βουγιούκα


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσέφερε ό,τι χρειάζεται στην Βάσω Βουγιούκα, η οποία βλέποντας την αδιαφορία της πολιτείας για το άθλημα της, σκέφτηκε να μεταναστεύσει στην Τουρκία.
Η Ολυμπιονίκης ξιφομάχος, Βάσω Βουγιούκα, η οποία διακρίθηκε στο άθλημα της στους αγώνες του Λονδίνου το 2012 με την ελληνική αποστολή, βρέθηκε κοντά στο να πάρει την απόφαση να αφήσει την χώρα μας, λόγω ότι η πολιτεία όχι μόνο δεν κάλυπτε τα έξοδα της, αλλά ούτε που ασχολείται με το άθλημα της ξιφασκίας.

Η Βάσω Βουγιούκα, μάλιστα, δέχθηκε και μία πολύ καλή πρόταση από την Τουρκία, ώστε να αγωνίζεται εκεί πλέον, με τους "γείτονες" να είναι πρόθυμοι να της καλύψουν τα έξοδα, προσφέροντας της και όσα χρειάζεται για να προπονείται και να αθλείται.

Για το γεγονός ενημερώθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος τακτοποίησε το θέμα, προσφέροντας ό,τι χρειάζεται στην Ελληνίδα αθλήτρια, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην χώρα μας.

Το γεγονός δεν είχε γίνει γνωστό και για το θέμα μίλησε η ίδια η Βάσω Βουγιούκα, ευχαριστώντας θερμά τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και να τονίσουμε πως ο πειραϊκός σύλλογος δεν διαθέτει άθλημα ξιφασκίας. Άλλη μία σημαντική κίνηση από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δείγμα του ήθους, αλλά και του χαρακτήρα του διοικητικού ηγέτη των ερυθρολεύκων.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου