ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Προπονήθηκαν Ολαϊτάν και Τόρες

Προπονήθηκαν Ολαϊτάν και Τόρες

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Πρωταθλήματος με την Ξάνθη, την οποία και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (26/1). Προπονήθηκαν οι Ολαϊάν και Τόρες.
Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι Πρωταθλήματος με την Ξάνθη εκτός έδρας, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (26/1, 19:30, Novasports 1) για την 21η αγωνιστική της Super League. Οι Πειραιώτες έδωσαν βαρύτητα στην τακτική τους, ενώ προπονήθηκαν κανονικά τόσο ο Μάικλ Ολαϊτάν, όσο και ο Μιγκέλ Τόρες.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Προτελευταία προπόνηση ενόψει Ξάνθης αυτή της Παρασκευής, για την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την ακριτική ομάδα, ενώ ο ρυθμός εκγύμνασης ολοένα και αυξάνεται.

Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε ξανά πολλή δουλειά με την μπάλα, αλλά και χωρίς αυτή. Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ασκήσεις δύναμης και ταχύτητας, ενώ στη συνέχεια έπαιξαν με την κατοχή και την σωστή κυκλοφορία της μπάλας. Στο διπλό που ακολούθησε δούλεψαν την αμυντική και επιθετική λειτουργία τους, ενώ έκαναν δουλειά επάνω και στην τακτική.

Κανονικά γυμνάστηκαν ο Μάικλ Ολαϊτάν και ο Μιγκέλ Τόρες. Οι δύο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε όλο το πρόγραμμα, ενώ έκαναν και έξτρα ατομικό. Σε στάδιο ανάρρωσης από τον τραυματισμό του παραμένει ο Δημήτρης Σιόβας. Σημερα Σάββατο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου