ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Προβάδισμα ο Εσκουντέ (video)

Προβάδισμα ο Εσκουντέ (video)

Ο Εσκουντέ έχει το προβάδισμα αυτή την στιγμή στα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού. Πολύ δύσκολο του Λουγκάνο, στη λίστα ο Μπουρντίσο και η περίπτωση Αυλωνίτη.
Την καλύτερη λύση στο θέμα απόκτησης κεντρικού αμυντικού εξακολουθεί να αναζητεί ο Ολυμπιακός, ωστόσο το τοπίο σιγά - σιγά ξεκαθαρίζει, όσον αφορά στον παίκτη που έχουν ξεχωρίσει οι "ερυθρόλευκοι" για να καλύψει την θέση.
Αυτή την στιγμή τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί θέλουν τον Ζουλιέν Εσκουντέ να έχει το προβάδισμα στην λίστα των Πειραιωτών. Ο 34χρονος Γάλλος άσος είναι γνώριμη αξία για τον Μίτσελ, καθώς οι δύο τους συνεργάστηκαν κατά την θητεία του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της Σεβίλης.

Ο Εσκουντέ (13 συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας) βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Μπεσίκτας, η οποία από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Τζόλεον Λέσκοτ από την Μάντσεστερ Σίτι, με τους Τούρκους να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν την διαφορά του συμβολαίου για τον Εσκουντέ έως το καλοκαίρι.

Η περίπτωση του Ντιέγκο Λουγκάνο δεν τελεσφόρησε, κυρίως εξαιτίας της αλλαγής τεχνικής ηγεσίας στον πάγκο της Γουέστ Μπρόμιτς. Ο Ουρουγουανός στόπερ είχε το προβάδισμα στα πλάνα του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Πέπε Μελ ανέλαβε την Άλμπιον και ξεκαθάρισε πως ο Λουγκάνο συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του. Μάλιστα ο έμπειρος στόπερ αγωνίστηκε κόντρα στην Έβερτον την Δευτέρα (20/1) και ήταν αυτός που ισοφάρισε το γκολ του Κέβιν Μιραλάς για το τελικό 1-1. Οπότε θέμα Λουγκάνο είναι εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει πλέον για τον Ολυμπιακό.

Στο "κόλπο" υπάρχει και το όνομα του Νικολά Μπουρντίσο, που φεύγει από την Ρόμα και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αργεντίνος άσος δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με τις προτάσεις που έχει από την Ιταλία και περιμένει τον Ολυμπιακό. Πρόκειται όμως για μια αρκετά ακριβή περίπτωση και δύσκολα θα προχωρήσουν σε πρόταση οι "ερυθρόλευκοι".

Τέλος, υπάρχει πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν, με τον Τάσο Αυλωνίτη του Πανιωνίου να προστίθεται άμεσα στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας και μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να καλύψουν το κενό που άφησε ο τραυματίας Δημήτρης Σιόβας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου