ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Σημερα περιμένει με αγωνία ο Ολυμπιακός να εκδικαστεί η έφεση κατά του κλεισίματος μέρους της Θύρας 7

Σημερα περιμένει με αγωνία ο Ολυμπιακός να εκδικαστεί η έφεση κατά του κλεισίματος μέρους της Θύρας 7

20/01/2014
 
 Η παρουσία του κόσμου στο ματς με τη Γιουνάιτεντ είναι παραπάνω από απαραίτητη. Γι΄αυτό ο Ολυμπιακός περιμένει με αγωνία σημερα Δευτέρα, οπου θα εκδικαστεί η έφεση κατά του κλεισίματος μέρους της Θύρας 7

Η μεγάλη... Δευτέρα του Ολυμπιακού!

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινη Δευτέρα (19/1) για τον Ολυμπιακό, αφού θα εκδικαστεί απ' την UEFA η έφεση που άσκησε κατά της ποινής κλεισίματος μέρους της Θύρας 7, στο ερχόμενο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι τιμωρήθηκαν για πανό ρατσιστικού περιεχομένου στο ματς με την Άντερλεχτ, θα κληθούν να απολογηθού και θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, ώστε να μειωθεί η ποινή και να έχουν με κάθε τρόπο τον κόσμο στο πλευρό τους.

Συγκεκριμένα, αυτό που θα επιχειρήσουν σε περίπτωση που δεν καταπέσει η πρωτόδικη απόφαση, είναι να κλείσουν τα πλαϊνά μέρη της εξέδρας και όχι αυτό πάνω απ' το τέρμα.

Η απόφαση του αρμόδιου δικαστικού οργάνου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη, με τους Πειραιώτες να προετοιμάζονται και να αισιοδοξούν για την θετική έκβαση της υπόθεσης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου