ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Εν αναμονή απάντησης…

Εν αναμονή απάντησης…

21/01/2014
 Πρόταση για την απόκτηση στόπερ φέρεται να έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός, με τη διοίκηση να περιμένει άμεσα την απάντησή του. Την ίδια ώρα, ο Μίτσελ παρουσιάζεται να επιμένει για ισπανική λύση.

Εν αναμονή απάντησης…
Στον «εκλεκτό» που θα καλύψει το κενό που έχει αφήσει με τον τραυματισμό του ο Δημήτρης Σιόβας στην άμυνα του Ολυμπιακού έχουν καταλήξει οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε επαφή με τον συγκεκριμένο στόπερ και έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν κάποιον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι και εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του, τότε θα μπουν στη διαδικασία για να παραμείνει στην ομάδα.

Δηλαδή, δεν σκοπεύουν να αγοράσουν τώρα κάποιον κεντρικό αμυντικό με την προοπτική να μείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια, αφού θέλουν να δείξουν εμπράκτως πως εμπιστεύονται τον Σιόβα, τον Μανωλά και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, με την διοίκηση να περιμένει άμεσα την απάντηση τη δική του και του συλλόγου στον οποίο ανήκει.

Μάλιστα, τονίζεται κατηγορηματικά ότι ο συγκεκριμένος κεντρικός αμυντικός είναι επιλογή του Μίτσελ, ο οποίος – σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο – επιμένει σε λύση από την πατρίδα του.

Εδώ και αρκετές μέρες έχει έρθει στο προσκήνιο το όνομα του Γάλλου Εσκουντέ, με τον οποίο ο Ισπανός είχε συνεργαστεί στη Σεβίλλη και φαίνεται πως μπορεί να φύγει από τώρα από την Μπεσίκτας. Επίσης, έχουν ακουστεί οι περιπτώσεις του Μποτία (δανεικός από την Χετάφε) της Έλτσε, του Φιγουέρας της Μπέτις, του Ράφα της Χετάφε.

Από την γαλλική αγορά, την οποία ξέρουν πάρα πολύ καλά ο Καρεμπέ και ο Ισά, υπάρχουν ο Πεϊτσίνοβιτς της Νις, ο Σκιλασί της Μπαστιά και ο Μενσά της Εβιάν.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου