ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Στην Αγγλία για ομάδα ο Τζεμπούρ


Στην Αγγλία για ομάδα ο Τζεμπούρ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ έφυγε από την Σίβασπορ, στον Ολυμπιακό δεν μένει και πιθανός προορισμός του είναι η Championship και η Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ο Αλγερινός διεθνής επιθετικός αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, όταν και δόθηκε δανεικός στην Σίβασπορ στο... παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου. Ο δανεισμός του στην τουρκική ομάδα διήρκεσε μέχρι και πριν λίγες ημέρες, με τον Ράφικ Τζεμπούρ να αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο της Σεβάστειας.



Ωστόσο θέμα επιστροφής του στο ρόστερ των Πειραιωτών δεν γίνεται καν λόγος και ο 30χρονος άσος βρίσκεται στην γύρα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός θα ήθελε να τον συμπεριλάβει στα πιθανά ανταλλάγματα στις διαπραγματεύσεις του με την Ρουμπίν Καζάν για την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο, καθώς την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ο ρωσικός σύλλογος είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Όμως η προτεραιότητα του Τζεμπούρ μοιάζει να είναι η μετακίνηση του σε ομάδα της Αγγλίας, εκεί όπου βρίσκεται ήδη προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο της ένταξης του στην Νότιγχαμ Φόρεστ, ομάδα της Championship που διεκδικεί την άνοδο της στην Premier League.

Θυμίζουμε ότι ο Αλγερινός φορ είχε συζητήσει και το περασμένο καλοκαίρι με τον αγγλικό σύλλογο, αλλά η άρνηση του να περάσει κάποιες επιπλέον ιατρικές εξετάσεις είχε μπλοκάρει την συμφωνία του με την Φόρεστ.

Mike7Sotiropoulos

Για τον ALEX WEB RADIO /TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου