ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Νέο δείγμα πανευρωπαϊκής καταξίωσης του Θρύλου!

Νέο δείγμα πανευρωπαϊκής καταξίωσης του Θρύλου!

23/01/2014

Νέο δείγμα πανευρωπαϊκής καταξίωσης του Θρύλου!
Η UEFA για άλλη μια φορά αναγνώρισε τη σοβαρή προσπάθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού στα τμήματα υποδομής και με την κίνηση της να προσκαλέσει την ομάδα στη Νυόν της Ελβετίας, δείχνει γιατί γίνεται μια πραματικά καταπληκτική οργανωτικά δουλειά στο UEFA YOUTH LEAGUE.
Στην Ελβετία λοιπόν συνεδριάζει ειδική ομάδα εργασίας που θα μελετήσει τα συμπεράσματα από τους αγώνες των νέων στη φάση των ομίλων και θα προτείνει βελτιωτικές αλλαγές για τη συνέχεια της διοργάνωσης, προκειμένου να γίνει ελκυστικότερη και πρότυπη στο επίπεδο της.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης αλλά είναι ένας από τους κορυφαίους οκτώ συλλόγους  που κάλεσαν οι διοργανωτές για να εκφράσουν τις απόψεις τους. Οι άλλες επτά είναι ο Αγιαξ, η Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Σέλτικ, η Μάντσεστερ Σίτι, και η Μπάγερν Λεβερκούζεν.
Παρών στη συνεδρίαση και ο Μίχαελ βαν Πράαγκ, ο πρόεδρος της Επιτροπής διοργανώσεων της UEFA και ιστορικός πρόεδρος του Αγιαξ, ο γενικός γραμματέας του ECA Μικέλε Τσεντενάρο, εκπρόσωπος από τις ευρωπαϊκές λίγκες, από τις εθνικές επιτροπές, όπως ο Σοφοκλής Πιλάβιος, και ο διευθυντής της UEFA Τζόρτζιο Μαρκέτι μαζί με όλους τους εμπλεκόμενους στη διοργάνωση από την πλευρά της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
Πρόκειται σαφώς για άλλη μία διεθνή καταξίωση του Θρύλου, αφού η γνώμη των ανθρώπων της ομάδας για τις πανευρωπαϊκές, και όχι μόνο, διοργανώσεις έχει βαρύνουσα σημασία!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου