ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ολυμπιακος, σημαινει θαρρος και ψυχη βαθεια...τοχετε παρει χαμπαρι?

Ολυμπιακος, σημαινει θαρρος και ψυχη βαθεια...τοχετε παρει χαμπαρι?


21/01/2014

Παντα οταν υπαρχει γκελα σε ολα τα αθλητικα τμηματα του Ολυμπιακου προσπαθω γιατι εχω και την υποχρεωση κιολας επειδη αρθρογραφω, να ειμαι εγκρατης και το μυνημα που θα περασω στα ερυθρολευκα αδελφια μου να ειναι σωστο και σοβαρο και οχι εν θερμω.
Αλλα...απο εδω και εμπρος δεν παει αλλο, πρεπει να πω μερικες κουβεντουλες στους παικτες που μας εχουν κανει υπερηφανους και δεν το ξεχναμε και πρεπει ναναι σιγουροι για αυτο, οτι πλεον κατι δεν παει καλα.
Επαναλαμβανομενη συμπτωση παυει να ειναι συμπτωση,δεν χρειαζεται να ειμαι ο κοουτς Μπαρτζωκας για να καταλαβω οτι δεν βαζουν το 100% των δυνατοτητων τους, οτι δεν παιζουν δυνατα στις φασεις , δεν πηδανε στα ριμπαουντ σαν λυσσασμενα σκυλια δεν τρεχουν στις αντεπιθεσεις,γενικα δεν εχουν παθος στο παιχνιδι τους.
Μια δεν μπορει ο Σπανουλης , μια δεν ειναι ετοιμος ο ενας δεν ειναι καλα ο αλλος νυσαφι πια...Τι παει να πει δεν ειναι καλα?αμα εχει ψυχολογικα προβληματα να παει στον γιατρο και να ξαναπαιξει οταν θαναι καλα..τι ειναι αυτο το οτι αμα λειπει ο Σπανουλης δεν παιζουμε καλα? καινουργια μοδα?
Οι υπολοιποι που καλειστε να παρετε την θεση του κατα τα αλλα μεγαλου παικτη τι κανετε? ο Μαντζαρης αστοχος , ο Σλουκας επισης και σε συνεχομενα παιχνιδια...μηπως ταχετε φορτωσει λιγο στον κοκορα?
Αυτα του τυπου δεν χαθηκε τιποτε και εχουμε συνεχεια κλπ, ειναι παπαριες....
Εμεις υποτιθεται οτι ειμαστε καλυτεροι ετσι? και ειμαστε ...το πιστευω, εσεις παψατε να το πιστευετε...
Δεν ειναι δυνατον να κρεματε τα χερια και να κανετε μαγκα την τρυπα τον Τρακη και να βγαινει να πανηγυριζει...οτι κερδισε..ποιους? αυτους που δεν επαιξαν οπως ξερουν να παιξουν...γιατι ξερετε πως πρεπει να παιξετε και δεν χρειαζονται να κανω συστασεις.
Κανονιστε την πορεια σας...και παρτε χαμπαρι οτι φορατε την ερυθρολευκη και δεν ειστε δημοσιοι υπαληλοι και καλα θα κανει η διοικηση να σφιξει τα λουρια γιατι και η πολυ αγαπη κανει κακο.
Απο δω και εμπρος υπαρχουν πολυ δυσκολα παιχνιδια και θα πρεπει να ειστε ετοιμοι να πεταξετε στα αχρηστα το παιχνιδι με την βαζελα και να παρετε τα πανω σας...
Ο κοσμος σας στηριζει και το βλεπετε...και θα συνεχιζουμε να το κανουμε και εγω αλλα και ολοι μας γιατι πιστευουμε σε σας...πιστευουμε οτι μπορειτε να κατακτησετε τα παντα αρκει να μην κανετε τα λαθη που προανεφερα.
Εμπρος λοιπον , νεο ξεκινημα και ξαναγιντε το τραινο που ισωπεδωνει τα παντα και ολοι εμεις ειμαστε στο πλευρο σας γιατι...

ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ σημαινει...ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ !!!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου