ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Αποφασίζουν για Πέτγουεϊ

Αποφασίζουν για Πέτγουεϊ

23/01/2014
 
 Μετά τη σημερινή προπόνηση θα αποφασιστεί αν ο Μπρεντ Πέτγουεϊ θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού για τη Βιτόρια και τον αυριανό «τελικό» με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Αποφασίζουν για Πέτγουεϊ

Μια σημαντική «προσθήκη» είναι πιθανό να έχει ο Ολυμπιακός στο πολύ κρίσιμο ματς της Παρασκευής με τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια για το Top 16. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, τις τελευταίες δύο μέρες προπονήθηκε κανονικά χωρίς να νιώσει πόνο και σήμερα, μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα αποφασίσει αν ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα ακολουθήσει την αποστολή που θα αναχωρήσει αργότερα.

Σίγουρα εκτός πλάνων είναι ο Έισι Λο (που παραμένει στις ΗΠΑ κι ακόμη είναι άγνωστο αν θα χειρουργηθεί στο γόνατο και ακριβώς πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης) και ο Τζαμάριο Μουν, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον πρώτο γύρο του Top 16.

Η αποστολή της ομάδας θα υποστεί ταλαιπωρία για να φτάσει στη Βιτόρια, που παραδοσιακά αποτελεί για όλες τις ομάδες τον πιο δύσκολο προορισμό λόγω έλλειψης πτήσεων. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν στις 15:00 για τη Βαρκελώνη, ακολούθως θα πάρουν από εκεί άλλη πτήση για το Μπιλμπάο και από εκεί θα μεταβούν οδικώς για τη Βιτόρια φτάνοντας στον τελικό τους προορισμό το βράδυ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου