ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Η ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Η ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 21/02/2014
 

Oτι επρεπε να κανουμε το καναμε στην χτεσινη μεταμεσονυκτια ραδιοφωνικη εκπομπη ΘΥΡΑ 7 ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ απο το studio του http://www.xaros7.gr/ απο τις 12 και...εως τις 2.30 τα ξημερωματα.
Πληθος κοσμου απο ολη την Ελλαδα και το εξωτερικο συντονιστηκε στην εκπομπη και εξεφρασε την αποψη του για την χτεσινη ηττα στο ΟΑΚΑ .Καναμε και εμεις την κριτικη μας και αναλυσαμε μαζι με τον κοσμο του Ολυμπιακου που επικοινωνουσε μανιωδως με την εκπομπη για να πει την αποψη του...

Το συμπερασμα ενα και μοναδικο...

Η ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΜΙΜΗΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ.
Αυτος ο αμιμητος λαος ολα τα χρονια που υπαρχει ο Ολυμπιακος με αυτην την καλοπροαιρετη κριτικη του για καθε τι που αφορα το συνολο που λεγεται Ολυμπιακος, Διοικηση,τεχνικο τιμ, παικτες , αλλα και τον ιδιο τους τον εαυτο τι ηταν αυτο που επρεπε να κανουν και δεν εκαναν, για να το κανουν την επομενη φορα με σκοπο να βοηθησουν τον Ολυμπιακο να ανεβει ακομα ψηλοτερα και να νοιωσουν και αυτοι ακομη καλυτερα και πιο υπερηφανοι για την μεγαλη τους αγαπη.Δυστυχως η ευτυχως πανω απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν ειναι ΚΑΝΕΙΣ....ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ και σε οποιον αρεσει ολοι ειναι υπο την κριτικη του αλανθαστου ενστικτου του κοσμου της ομαδας που με αυτο εχει οδηγησει την ομαδα εκει που βρισκεται σκοπευοντας να την ανεβασει ακομα ψηλοτερα και κρινει πρωτα απολα τον ιδιο του τον εαυτο..γιαυτο ο κοσμος του Ολυμπιακου ειναι ενας και μοναδικος και αμιμητος.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ...δεν πρπει σε κλαμμια περιπτωση να πεσουμε στην παγια της γενικης απαξιωσης ολων γιατι τοτε θα εχουμε κανει εμεις οι ιδιοι κακο στην μεγαλη μας αγαπη.
Ειπαμε...ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ να ανεβαινει ακομη ψηλοτερα ο συλογος σε ολα τα αθληματα και να κατατροπωνει ολους τους αντιπαλους χωρις ελεος.
Τωρα...οσοι βγαινουν σε σελιδες των social media  και γραφουν παπαρολογιες και βριζουν και απαξιωνουν τους παντες και τα παντα και αγνοωντας τις προσφορες των παικτων γενικοτερα στον συλογο αυτοι το κανουν για προσωπικη προβολη και μονο,η εκ του πονηρου, αλλωστε κανεις δεν ξερει τον αλλον ποιος ειναι στα social media και ποια ειναι η οπαδικη του προτιμηση.
Ο υγιης γαυρος ποναει ,πληγωνεται,κανει την κριτικη του στην ομαδα και πρωτα απολα στον εαυτο του αλλα την αλλη ημερα ειναι ετοιμος να σταθει και παλι διπλα στην μεγαλη του αγαπη, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ του...
ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ λοιπον αδελφια...ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...παντα στο πλευρο του ΘΡΥΛΟΥ οπου και αν βρισκεται και οπου και αν παιζει.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου