ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

«Πρόβα» Χολέμπας στην Κρήτη

«Πρόβα» Χολέμπας στην Κρήτη

21/02/2014
 
 Ιδιαίτερα σημαντικό θεωρεί – μεταξύ άλλων – ο Μίτσελ τον ρόλο του Χοσέ Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού εν όψει του πρώτου ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη.

«Πρόβα» Χολέμπας στην Κρήτη
Τον Αντόνιο Βαλέντσια έχει ξεχωρίσει ο Μίτσελ πως μπορεί να δημιουργήσει τα περισσότερα προβλήματα στον Ολυμπιακό από όσα έχει δείξει τη φετινή σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Για αυτό τον λόγο ο Ισπανός προπονητής θέλει να «τσεκάρει» την κατάσταση του Χοσέ Χολέμπας στην προσεχή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, αφού σκοπεύει με τον διεθνή μπακ-χαφ να περιορίσει τον «δαιμόνιο» εξτρέμ του βρετανικού συλλόγου.

Ωστόσο, σε αυτό θα βοηθήσει και ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος μπορεί ως αριστερός στόπερ να προσφέρει σημαντική βοήθεια προς αυτό τον σκοπό.

Από εκεί και πέρα, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το ροτέισον στους Πειραιώτες στο προσεχές ματς με τον ΟΦΗ, με τον 51χρονο προπονητή να κάνει «δοκιμές» εν όψει και του πρώτου ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» στο Καραϊσκάκη.

Σίγουρα εκτός είναι ο Βαλντές και ο Σιόβας, ενώ χθες ο Πελέ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ο Παπάζογλου εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση. Φανέλα βασικού θα πάρουν ο Χολέμπας και ο Φουστέρ, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς.

Υποψήφιοι, επίσης, είναι ο Μασάντο και ο Σκέποβιτς, ενώ ο Σάμαρης είναι πιθανό να επανέλθει και ο Σαβιόλα θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα. Εν τω μεταξύ, σειρά για… ξεκούραση είναι του Μαρκάνο.

Όσον αφορά τον Νέλσον Βαλντές, ο Παραγουανός φορ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έστω στον πάγκο στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που δεν είναι εύκολο.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου