ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Εδειξε το σοβαρό της πρόσωπο ενόψει Ολυμπιακού η Μάντσεστερ (video)

Εδειξε το σοβαρό της πρόσωπο ενόψει Ολυμπιακού η Μάντσεστερ (video)

22/02/2014
Το σοβαρό της πρόσωπο ενόψει Ολυμπιακού θυμήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Με σκόρερ τα βαριά τους «χαρτιά» (Φαν Πέρσι-Ρούνεϊ), οι πρωταθλητές επέστρεψαν στις νίκες καθαρίζοντας 2-0 την Κρίσταλ Πάλας
Έρχεται σαν… Γιουνάιτεντ! (video)
Την καταλληλότερη στιγμή -για την ίδια- σοβαρεύτηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίγες μέρες πριν ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν την πιο συγκροτημένη εμφάνισή τους στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Και χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, επικράτησαν 2-0.

Μετά από ένα ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν ότι είναι «σκληρά καρύδια» (προέρχονταν από τρεις νίκες και μια ήττα στο «Emirates» απ’ την Άρσεναλ), η ομάδα του Μόγιες βρήκε τη λύση. Έστω κι αν χρειάστηκε ένα πέναλτι -σε άγαρμπο μαρκάρισμα του Σαμάκ στον Εβρά.

Αφού λοιπόν ο Φαν Πέρσι σημάδεψε σωστά απ’ τη βούλα στο 62', το φοβερό βολέ στο Ρούνεϊ λίγο αργότερα (στο 69’) τελείωσε τη σεμνή τελετή. Αυτή που θα μπορούσε να ‘χει πιο πανηγυρικό χαρακτήρα, αν το δοκάρι δεν αρνούνταν δεύτερο γκολ στον Ολλανδό και μια εμφατικότερη επιστροφή των πρωταθλητών στις εκτός έδρας νίκες απ’ τις 28 Δεκεμβρίου (!)
crystal palace vs manchester united 0-2 all... από EplHighlights


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου