ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

«Ερυθρόλευκη» η MVP

«Ερυθρόλευκη» η MVP

Το ντέρμπι «αιωνίων» ανέδειξε την πολυτιμότερη παίκτρια της 17ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, με την Αρέτα Κονόμη του Ολυμπιακού να είναι αυτή που φτάνει στην τιμητική διάκριση.

«Ερυθρόλευκη» η MVP

Η Αρέτα Κονόμη του Ολυμπιακού κατέκτησε τον τίτλο του MVP της 17ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Η λίμπερο των «ερυθρόλευκων» ψηφίστηκε απ’ τους 12 προπονητές του πρωταθλήματος, έχοντας εξαιρετικά ποσοστά στην υποδοχή (69 με 58% άριστε) και ατελείωτες άμυνες στη νίκη της ομάδας με 3-1 σετ.

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να ψηφίζεσαι πολυτιμότερη παίκτρια, ειδικά για μένα καθώς πολύ δύσκολα επιλέγουν λίμπερο. Άλλη μια φορά είχα κερδίσει τον τίτλο, όταν έπαιζα στο Μαρκόπουλο. Είμαι διπλά χαρούμενη που βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνουμε τους στόχους μας», δήλωσε στο volleyball.gr η «ερυθρόλευκη» αθλήτρια.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σχολίασε: «Ήταν δύσκολη νίκη, όπως είναι πάντα καθώς μιλάμε για ντέρμπι αιωνίων. Ξέραμε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο γύρο και τα δύο παιχνίδια δεν είχαν καμία σχέση. Βγήκαμε εκτός ρυθμού στο δεύτερο σετ, γιατί μας πίεσε πάρα πολύ στο σέρβις, αλλά μετά... ξυπνήσαμε λίγο, ακολουθήσαμε την τακτική, τα δώσαμε όλα και φτάσαμε στη νίκη».

Όσον αφορά τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στο κλειστό του Ρέντη, ανέφερε: «Αυτή τη φορά είχαμε τον κόσμο δίπλα μας, αλλά θέλουμε σε κάθε παιχνίδι όλο και περισσότερους, γιατί μας βοηθάνε πάρα πολύ. Στο συγκεκριμένο ματς ο κόσμος μας έδωσε τον ρυθμό που θέλαμε».

Για τους στόχους της ομάδας στο Κύπελλο, όπου απέκλεισαν τα Βριλήσσια και θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στον προημιτελικό τόνισε: «Ναι είναι δύο τελικοί νωρίς, αλλά δεν έχει σημασία η κλήρωση γιατί όταν θες να πάρεις το Κύπελλο πρέπει να αντιμετωπίσεις κάθε αντίπαλο, είτε στην αρχή είτε στο φάιναλ φορ. Στα Βριλήσσια μπήκαμε συγκεντρωμένες, ξέραμε πως είναι παιχνίδι νοκ άουτ, τα δώσαμε όλα και τα καταφέραμε. Το ίδιο θα κάνουμε και με την ΑΕΚ και το θετικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας. Θα είμαστε πανέτοιμες… Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει περιθώριο λάθους γιατί δεν έχεις ευκαιρία να το διορθώσεις».

Μάλιστα, η Αρέτα Κονόμη σχολίασε και το ανεβασμένο επίπεδο της Α1 γυναικών: «Υπάρχουν ομάδες που “ανέβηκαν” και αυτό ανέβασε και το επίπεδο. Τα όμορφα και ανταγωνιστικά παιχνίδια είναι πλέον πιο πολλά και αυτό είναι θετικό και για εμάς γιατί μας κρατάει σε έναν ρυθμό. Πέρυσι για παράδειγμα ξέραμε πως είχαμε δύο-τρία δύσκολα παιχνίδια και όλη η χρονιά κύλησε πιο εύκολα με αποτέλεσμα να έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Τώρα με πολλά δύσκολα παιχνίδια στη σειρά, ανεβαίνουμε κι εμείς…».

Όσο για τον στόχο του Ολυμπιακού, η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη: «Εννοείται το νταμπλ».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου