ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Έχασε την ευκαιρία!

Έχασε την ευκαιρία!

22/2/2014

Έ-Χ-ασε την ευκαιρία 
Την μεγάλη ευκαιρία για ξεφύγει με 9 βαθμούς από τον Ατρόμητο έχασε ο Ολυμπιακός, μετά την «λευκή» ισοπαλία (0-0) του ματς ανάμεσά του, σήμερα το μεσημέρι στο Ρέντη. Έτσι έμεινε το +6 (40 με 34) ανάμεσά τους.
Οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες (σ.σ.: ειδικά στο δεύτερο μέρος), όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε τους 3 πόντους.
Η ομάδα Κ15 του Θρύλου είχε την κατοχή της μπάλας, την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ήταν και άστοχη και άτυχη! Δύο φορές με τον Γκλεγκλέ (35’ και 55’) που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Ακόμα στο 53’ είχαμε τη φάση που θα συζητηθεί. Ανατροπή του Κωστανάσιου μέσα στην περιοχή. Πέναλτι μαρς, αλλά ο ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το ματς και παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον «ερυθρόλευκο» παίκτη για… θέατρο!
Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν η φάση διαρκείας στις καθυστερήσεις. Εκτέλεση φάουλ του Αγιώτη, απομάκρυναν ασταθώς οι αμυντικοί. Ο Καμπετσής σούταρε, έδιωξαν οι παίκτες του Ατρόμητου στη γραμμή!
Νέα προσπάθεια από τον Καμπετσή, με την μπάλα να τον… πουλάει να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ατρόμητου και στη συνέχεια την έδιωξαν μακριά οι Περιστεριώτες!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Ι. Αγγελόπουλος, Α. Αγγελόπουλος (74' Μανωλάκης), Αγιώτης, Αμπάρα, Τουλκερίδης, Τσιπιρτίμης (77’ Νικούλης), Ασημάκης, Γκλεγκλές, Ξενιτίδης (56' Καμπετσής), Κωστανάσιος (64' Λένας).  

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου