ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

"Τα σχολεία είναι η αξία του αθλητισμού"

"Τα σχολεία είναι η αξία του αθλητισμού"

20/2/2014

 
Στην αντιπροσωπία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που επισκέφτεται την Κεφαλλονιά βρίσκεται και ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος τόνισε πως είναι περήφανοι για την κίνηση του προέδρου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, να στηρίξουν την ανακατασκευή 4 σχολείων του νησιού, που επλήγησαν απο τους σεισμούς, προσφέροντας το ποσό των 500.000 ευρώ. Όπως επεσήμανε τα σχολεία είναι η αξία του αθλητισμού.
Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ:
"Είμαστε πολύ περήφανοι που ήρθαμε εδώ για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και αυτόν τον κόσμο για να δούμε τι συμβαίνει εδώ και για να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους και το νησί της Κεφαλονιάς. Είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού, αλλά ξέρουμε πως και τα σχολεία είναι η αξία του αθλητισμού. Τα σχολεία αποτελούν κοινωνική ανάπτυξη και φυσικά ο κύριος Μαρινάκης ήθελε να στηρίξει αυτό το νησί.
Είμαστε οι πρώτοι που ήρθαμε σ’ αυτό το νησί, είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ ως Ολυμπιακός για να βοηθήσουμε, κι αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι ένα καλύτερο μέλλον γι αυτά τα παιδιά. Ειδικότερα, θα δούμε τι θα γίνει την ερχόμενη χρονιά από θέμα εξέλιξης των έργων. Έτσι, δείχνουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε με τον Ολυμπιακό". 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου