ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Προετοιμαζεται για την...Μαντσεστερ ο Πειραιας

 Προετοιμαζεται για την...Μαντσεστερ ο Πειραιας

19/02/2014

 Προετοιμαζεται λοιπον ακομα και στις καιρικες συνθηκες ο Πειραιας και ο ερυθρολευκος λαος του για να υποδεχθει την Μαντσεστερ Γιουναιτεντ, και προσπαθει να προσαρμοστει ακομη και στις καιρικες συνθηκες..

Φαινομενο οχι ιδιαιτερα συνηθες για τους κατοικους του Πειραια ειναι η...ομιχλη και για δευτερη συνεχομενη ημερα μαλιστα...

Δειτε αναλυτικα τι συμβαινει...

«Λονδίνο» ο Πειραιάς

Τοπίο στην ομίχλη! Μειωμένη ορατότητα το πρωί της Τετάρτης στα νότια προάστια του Λεκανοπεδίου, και κυρίως στον Πειραιά, απαιτεί αυξημένη προσοχή, ιδίως από τους οδηγούς για την αποφυγή ατυχημάτων.

«Λονδίνο» ο Πειραιάς
Πέπλο ομίχλης εξακολουθεί να καλύπτει την Τετάρτη πολλές περιοχές της Αττικής, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία : Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται αυτή την ώρα (08.20 π.μ.) στην Ακτή Κονδύλη του Πειραιά, στην Παραλιακή στο ύψος του Αλίμου, και στη Συγγρού μετά την Καλλιρρόης.

Το φαινόμενο της ομίχλης έκανε την εμφάνισή του το απόγευμα της Τρίτης, πάνω από Πειραιά, Βούλα, Βάρη και Γλυφάδα.

inner

Από επιστημονικής πλευράς, το φαινόμενο ονομάζεται «ομίχλη μεταφοράς», και σχηματίζεται όταν σχετικά θερμές μάζες αέρα περνούν πάνω από την ψυχρή, λόγω της εποχής, επιφάνεια της θάλασσας του Σαρωνικού.

Επίσης, το φαινόμενο που επικρατεί καλείται, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, και «ομίχλη θαλάσσης» που δημιουργείται από το συνδυασμό των υψηλών θερμοκρασιών και των ασθενών νότιων ανέμων.

inner

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ως το μεσημέρι σταδιακά θα διαλυθεί, αλλά δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί το απόγευμα και ως το πρωί της Πέμπτης.

inner

Ομίχλες επικρατούν την Τετάρτη και σε άλλες περιοχές της χώρας, όπως στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, όπου, επίσης, η ορατότητα είναι περιορισμένη και η κίνηση στο οδικό δίκτυο διεξάγεται με δυσκολία.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου