ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Η περηφάνεια του Μέντφορντ για τον Τζόελ

Η περηφάνεια του Μέντφορντ για τον Τζόελ

22/2/2014

Η περηφάνεια του Μέντφορντ για τον Τζόελ 
Οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Ο Ερνάν Μέντφορντ είχε οδηγήσει την Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990, στην Ιταλία.
Τώρα ο Τζόελ Κάμπελ είχε καταλυτική συμβολή για την πρόκριση της εθνικής του ομάδας στα τελικά του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί σε λίγους μήνες στη Βραζιλία.
Και ο Χόρχε Λουίς Πίντο, ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Κόστα Ρίκα συγκρίνει τους δύο ποδοσφαιριστές. Κι αυτό προκαλεί υπερηφάνεια στο βετεράνο επιθετικό.
Ήταν μόλις 22 χρονών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990, στα ιταλικά γήπεδα και ο Κάμπελ θα είναι στην ίδια ηλικία στη διοργάνωση που θα γίνει το καλοκαίρι στη Βραζιλία.
Κι όπως τόνισε ο Μέντφορντ στην εφημερίδα «CRHOY» για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού: «Είναι πανούργος, διακρίνεται για την ταχύτητά του και την ικανότητά του στις ντρίμπλες. Αυτά είναι που θέλουν όλοι. Στον κόσμο άρεσε ο τρόπος που αγωνιζόμουν εγώ τότε, αρέσει και αυτός του Κάμπελ τώρα».
Κατέληξε, σχολιάζοντας: «Ο Τζόελ είναι ένα παιδί το οποίο ξέρω καλά, τόσο εκείνον όσο και την οικογένειά του. Θα έχει λαμπρό μέλλον και μπορεί να γράψει ιστορία στα γήπεδα της Βραζιλίας, το καλοκαίρι». 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου