ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ντέρμπι γοήτρου στο"Γ. Καραϊσκάκης"και τουμπεκι μεχρι του χρονου στα..τζιτζικια του..καλοκαιριου

Ντέρμπι γοήτρου στο"Γ. Καραϊσκάκης"και τουμπεκι μεχρι του χρονου στα..τζιτζικια του..καλοκαιριου

Ντέρμπι γοήτρου θα είναι αυτό στο Φάληρο στις 2 Μαρτίου, ωστόσο παρά την διαφορά στην βαθμολογία είναι δεδομένη η επιθυμία των "ερυθρολεύκων" για μια πειστική νίκη επί του Παναθηναϊκού. Μεγάλη η δίψα του κόσμου για τα εισιτήρια που κυκλοφορούν την Πέμπτη (20/2)!

Με τον Ολυμπιακό να προπορεύεται στην Super League, έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά τον τίτλο του πρωταθλητή, από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 2 Μαρτίου σίγουρα θα απουσιάζει το άγχος για τους "ερυθρόλευκους" όσον αφορά την συγκομιδή βαθμών.

Μπορεί λοιπόν οι Πειραιώτες να βρίσκονται στο +25 (71-46) από τους "πράσινους", όμως αυτό σε τίποτα δεν τους πτοεί από το να επιθυμούν μια πειστική, εμφατική νίκη απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο τους. Άλλωστε, ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες συγκεντρώνει πάντα όλα αυτές τις ιδιαιτερότητες που το συνοδεύουν και η επιτυχία δεν παύει να δίνει κύρος και γόητρο στον νικητή.

Με δεδομένο πως η αναμέτρηση στις 2 Μαρτίου θα διεξαχθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Οι Πειραιώτες θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο τους, που αναμένεται να κατακλύσει τις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου περιμένοντας την νίκη αλλά και καλό θέαμα από τους "ερυθρόλευκους" ποδοσφαιριστές.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου