ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Τι ειχε δηλωσει ο ατυχος Σαβιολα για την διοργανωση του International Champions Cup (video)

Τι ειχε δηλωσει ο ατυχος Σαβιολα για την διοργανωση του International Champions Cup (video)

 22/02/2014

Αμα εχεις τυχη διαβαινει λεει το σοφο Ελληνικο λαικο ρητο και στην περιπτωση του ατυχου Σαβιολα ταιριαζει γαντι.

Για φανταστειτε να εισαστε στην θεση του , να θελεις να παιξεις με μια μεγαλη ομαδα οπως η Γιουναιτεντ και να προετοιμαζεσαι σωματικα και πνευματικα για την μεγαλη αυτη αναμετρηση και σε ενα παιχνιδι αγγαρειας οπως αυτο με τον ΟΦΗ που ρουφηξε την 4αρα του και αυτος χαλαρα,και να νοιωσεις ενοχλησεις , να αντικατασταθεις και να μαθεις πως δεν θα παιξεις στην μεγαλη αυτη αναμετρηση που προετοιμαζοσουν τοσο καιρο.

Γκαντεμια σε ολο της το μεγαλειο...τι αλλο να πει κανεις?Τι να κανουμε? δεν πειραζει...μακαρθι να εισαι καλα παιχταρα μου και με τον βαζελα να εισαι καλα και να μπεις να τους πατησεις...δυσκολο εως ακατορθωτο αυτο αλλα εμεις το ευχομαστε.

Δειτε τι ειχε δηλωσεις λιγες ημερες πριν ο μεγαλος Σαβιολα για την μεγαλης σημασιας συμετοχη στην διοργανωση του International Champions Cup

"Να σας κάνουμε υπερήφανους"

Τους φίλους του Ολυμπιακού, στις ΗΠΑ, να δώσουν το «παρών» στις αναμετρήσεις του Θρύλου για το International Champions Cup, κάλεσε ο Χαβιέρ Σαβιόλα σε προωθητικό video, το οποίο ανέβηκε στο επίσημο κανάλι των «ερυθρόλευκων», στο youtube.
«Ελπίζουμε να έχουμε τους οπαδούς μας μαζί μας. Θα είναι σίγουρα πολύ σημαντικό να έχουμε τη συμπαράστασή σας σε κάθε παιχνίδι. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο χορτάρι για να σας κάνουμε να αισθανθείτε υπερήφανοι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αργεντινός στο συγκεκριμένο video.
Παρακολουθήστε το video:



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου