ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

"Ερυθρόλευκη" αγκαλιά στην Κεφαλλονιά (pics+video)

"Ερυθρόλευκη" αγκαλιά στην Κεφαλλονιά (pics+video)

20/2/2014

 
Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός στην Ελλάδα. Και πέραν των επιτυχιών και των τίτλων του προσφέρει και στην κοινωνία. Εδώ και αρκετές ημέρες είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα αναλάβει το κόστος της ανακατασκευής τεσσάρων σχολικών μονάδων στην Κεφαλλονιά που επλήγησαν από τους πρόσφατους καταστροφικούς σεισμούς!
Μάλιστα αντιπροσωπία της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ βρίσκεται σήμερα στο νησί στο πλαίσιο και της ηθικής υποστήριξης των κατοίκων. Έγινε χαμός κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο. Περίπου 100 άτομα ήταν εκεί με πανό φωνάζοντας και συνθήματα για τον Θρύλο. Στην υποδοχή ήταν ο δήμαρχος Κεφαλλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης.
Η αντιπροσωπία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αποτελείται απο τον Σύμβουλο Στρατηγικής της Διοίκησης Κριστιάν Καρεμπέ, τον Γενικό Αρχηγό της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γρηγόρη Γεωργάτο, τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά, τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Βασίλη Τοκάκη και τον Διευθυντή Προμηθειών Βαγγέλη Μεσσάρη.
Επιβιβάστηκαν σε ένα πούλμαν όπου τους μετέφερε, σε πρώτη φάση στο δημαρχείο του νησιού στο Αργοστόλι. Μαζί και οι φίλοι του Θρύλου στο κατακόκκινο νησί που συνοδεύουν το πούλμαν σχηματίζοντας μια μεγάλη πομπή με μηχανάκια και αυτοκίνητα.  
 

 
Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου