ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μαρινάκη"

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μαρινάκη"

21/2/2014

 
Προσωπικό «ευχαριστώ» στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Βαγγέλη Μαρινάκη, θέλησε ν' απευθύνει ο Γρηγόρης Γεωργάτος με αφορμή την οικονομική ενίσχυση της Κεφαλλονιάς από τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρόλευκων»...
Ο αγαπημένος «Γκέο» των οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ κατάγεται από το νησί του Ιονίου και θέλησε να εξάρει την πρωτοβουλία του διοικητικού ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ν' αναλάβει εξ ολοκλήρου το κόστος ανακατασκευής των τεσσάρων σχολείων του νησιού μετά τους καταστροφικούς σεισμούς.
Αναλυτικά το μήνυμα του Γεωργάτου στο Facebook ανέφερε:
«Ήρθε η ώρα να πω αυτό που αισθάνομαι γυρνώντας από τον τόπο μου!!! Αυτό που είδα με έκανε ακόμα πιο χαρούμενο για την κίνηση του προέδρου μας, να δωρίσει 500000 για να φτιαχτούν τα σχολεία του νησιού μου!!! Σαν Κεφαλλονίτης θα πω αυτό που πιστεύω κ όχι σαν άνθρωπος του Ολυμπιακού. Έχω την τιμή να γνωρίζω τον πρόεδρο προσωπικά και από τη δεύτερη φορά που μίλησα μαζί του ο χαρακτήρας, τα αισθήματα και η ψυχή που έχει με εντυπωσίασαν!!!!! Για όλα αυτά που δεν ξέρετε, όλοι εσείς οι Κεφαλλονίτες κ μη, ήθελα να σας τα πω για να τον γνωρίσετε καλύτερα κ επειδή ότι δωρεές κάνει δεν τις κάνει για να του πουν μπράβο και ευχαριστώ. Εγώ, για εσάς συντοπίτες μου κ μη, θα του πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όχι για τις δωρεές που κάνει συνέχεια, αλλά γιατί έχει αυτόν τον χαρακτήρα που λίγοι έχουν. Εμείς, οι Κεφαλλονίτες, να είστε σίγουροι θα ξεπεράσουμε κ αυτόν τον καταστροφικό σεισμό!!!!!!!» 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου