ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Απολογήθηκε ο Ολυμπιακός

Απολογήθηκε ο Ολυμπιακός

06/03/2014
 
 Στην πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας απολογήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Απολογήθηκε ο Ολυμπιακός
Για τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό απολογήθηκε την Πέμπτη ο Ολυμπιακός ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας.

Ο δικηγόρος των Πειραιωτών, Θεόδωρος Γιαννίκος, ανέφερε πως δεν υπήρξε τραυματισμός του Γιάννη Αναστασίου από τη ρίψη του ποτηριού, κάτι που αναφέρει και ο παρατηρητής του αγώνα στην έκθεσή του. «Άλλωστε, δεν είναι εφικτό να υπάρξει τραυματισμός από ένα χάρτινο κύπελλο με υγρό», προσθέτει ο νομικός εκπρόσωπος των «ερυθρόλευκων».

Όσον αφορά τις ρίψεις φωτοβολίδων και την ολιγόλεπτη διακοπή στο 90', η οποία φέρεται να οφείλεται στην παρουσία πέντε με δέκα οπαδών στην περίμετρο του Καραϊσκάκη.

«Αυτό δεν έχει συμβεί. Δεν υπήρξε είσοδος φιλάθλων, η διακοπή πρέπει να ήταν λόγω των ρίψεων», τόνισε ο κ. Γιαννίκος και κατέληξε, λέγοντας: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες εδώ και τρία χρόνια κάνουμε αγώνα να μην έχουμε τέτοια περιστατικά. Οι συμπεριφορές των φιλάθλων μας έχουν βελτιωθεί αισθητά».

Τέλος, ο δικηγόρος της ΠΑΕ υποστήριξε ότι δεν είχε προετοιμαστεί επαρκώς για την απολογία της ΠΑΕ λόγω του ότι απουσίαζε αυτές τις ημέρες στο εξωτερικό και ζήτησε να υποβάλει αύριο και γραπτό υπόμνημα.

Το αίτημά του έγινε δεκτό από την Πειθαρχική Επιτροπή και του έδωσε προθεσμία για την κατάθεση του υπομνήματος μέχρι το πρωί της Παρασκευή στις δέκα και εντός της ίδιας ημέρας θα γίνει γνωστή η απόφασή της.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου