ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ανοίγει την Παρασκευή η Ιστορική Λέσχη για την Έκθεση Ζωγραφικής

Ανοίγει την Παρασκευή η Ιστορική Λέσχη για την Έκθεση Ζωγραφικής

Ο Εικαστικός Αντώνης Πολιτάκης θα εκθέτει τα έργα του από την Παρασκευή 7 Μαρτίου (18:00) έως τις 6 Απριλίου στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού ΣΦΠ.
Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του Εικαστικού Αντώνη Πολιτάκη στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στην Μαρίνα Ζέας.
Οι πύλες της Λέσχης θ’ ανοίξουν την Παρασκευή 7 Μαρτίου και ώρα 18:00 και ο κόσμος που θα προσέλθει στον ιστορικό χώρο θα έχει την ευκαιρία ν’ απολαύσει εννέα έργα του κ. Πολιτάκη, με μεικτή τεχνική από την σειρά "Μεταβολές" με τα προσχέδια τους καθώς και σχέδια, με sanguigna και pastel.

Η σειρά αυτή περιλαμβάνει έργα που φιλοτεχνήθηκαν κατά τα έτη 1996 μέχρι το 2000 και τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στο εξωτερικό. Στην διάρκεια της πρώτης ημέρας έχουν προγραμματιστεί και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Η Έκθεση, η οποία θα φιλοξενηθεί στην Λέσχη μετά από πρωτοβουλία του κ. Χρήστου Φλάμπουρα, θα διαρκέσει έως την Κυριακή 6 Απριλίου και θα είναι ανοιχτή για τους φίλους της Ζωγραφικής καθημερινά από τις 18:00 έως τις 21:00.

Το 30% των εσόδων από τις πωλήσεις των έργων τέχνης θα δοθούν προς οικονομική ενίσχυση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου