ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός-Επιστροφή με ντέρμπι για το γυναικειο τμημα βολλευ

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός-Επιστροφή με ντέρμπι για το γυναικειο τμημα βολλευ-τελικός στο Βραχάτι για τους ανδρες-τελικός στο Βραχάτι για τους ανδρες

08/03/2014

Μια εύκολη νίκη πήρε η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά θύμα του ήταν ο Νηρέα Λαμίας όπου και επικράτησε 21-4 και διατήρησε το αήττητο στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής.

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός
Ποιος είδε τον Ολυμπιακό στο πόλο και δεν τον φοβήθηκε.

Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν με 21-4 τον Νηρέα Λαμίας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των αδρών και παρέμειναν, αήττητοι και πρώτοι στη βαθμολογία. Το παιχνίδι διεξήχθη νωρίτερα λόγω των προγραμματισμένων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που έχουν το ερχόμενο Σάββατο (15/3).

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν νωχελική στο πρώτο οκτάλεπτο και έμεινε χαμηλά στο σκορ όμως στη συνέχεια «φόρεσε» τα καλά της και πήρε διαφορά επτά τερμάτων στο ημίχρονο κλειδώνοντας ουσιαστικά το ματς.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-7, 0-5, 1-9

Νηρέας Λαμίας (Θ. Χατζηθεοδώρου): Φλώρος, Πίσσας, Σαλπαδήμας, Κοκκινάκης, Εμμανουηλίδης Β. 1,Εμμανουηλίδης Γ., Μπλάνης, Χαριτάκης 1, Δραγώνας, Σταυρόπουλος 1, Παπαγρηγορίου, Μπατάκης 1, Πουλής.

Ολυμπιακός (Θ. Βλάχος): Γαλανίδης, Δελακάς, Γούνας 4, Καπότσης, Φουντούλης 6, Ποντικέας, Ντόσκας 1, Μουρίκης 4, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ, Σχίζας, Βλαχόπουλος 4.

Επιστροφή με ντέρμπι

Με ντέρμπι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό στην 19η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Επιστροφή με ντέρμπι
Μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στην αναμέτρηση που επαναλήφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ακόμα ντέρμπι κόντρα στον Πανναξιακό στην 19η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν μια ακόμα μεγάλη μάχη προκειμένου να κρατήσουν την κορυφαία θέση της βαθμολογίας.

«Προσωπικά χαίρομαι που έχουμε ένα ακόμη ντέρμπι, γιατί το συγκεκριμένο ματς είναι ντέρμπι. Η Νάξος έχει δείξει ότι είναι καλογυμνασμένη και καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία δεν βρίσκεται τυχαία τόσο ψηλά στη βαθμολογία και διεκδικεί ακόμη μία θέση στην 4άδα. Έχει κάνει μεγάλα ματς και είναι πάντα ανταγωνιστική όταν παίζει με τις ομάδες της πρώτης τετράδας», είπε ο Γιάννης Νικολάκης και συνέχισε: «Είναι μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα, αφού είχαμε ένα ακόμη ψυχοφθόρο ματς πριν από δύο ημέρες, ενώ η Νάξος είχε δέκα ημέρες να προετοιμαστεί».

Από την άλλη ο Πανναξιακός θα ταξιδέψει χωρίς προβλήματα στο κλειστό του Ρέντη, με τον Ζόραν Κόβαζιτς να αναφέρει για το ματς: «Εμείς μπαίνουμε χωρίς κανένα άγχος σ’ αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά τόσο το αυριανό όσο και τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι για μας μέρος της προετοιμασίας που κάνουμε για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου», είπε ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε: «Δεν έχουμε κερδίσει τις ομάδες της κορυφής και το συζητήσαμε στα αποδυτήρια, αλλά θεωρώ ότι είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας…»

Το πρώτο σερβίς της ημέρας θα γίνει στο Κατσάνειο, όπου ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει τους Ίωνες. «Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να παίξει το τελευταίο του χαρτί ίσως για να μείνει στην κατηγορία, σεβόμαστε την προσπάθεια που έχει κάνει ιδιαίτερα στο β’ γύρο, αλλά θεωρώ πως το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθεί από τη δική μας απόδοση. Παρόλο που έχουμε αρκετή κούραση αφού κάποια κορίτσια αγωνιζόταν στο σχολικό πρωτάθλημα πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί θα κερδίσουμε», τόνισε ο Βαλεντίν Μίλεφ.

Χωρίς προβλήματα και χωρίς άγχος ανεβαίνουν στην Θεσσαλονίκη οι Ίωνες με τον Μάρκο Κωβαίο να σημειώνει: «Προσωπικά θεωρώ ότι η μάχη της παραμονής έχει κριθεί και δεν βλέπω αυτό το ματς ως την τελευταία μας ευκαιρία. Εμείς πάμε στην Θεσσαλονίκη θέλοντας να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να δείξουμε καλή εικόνα μέσα στο γήπεδο».


Νίκη για να διασφαλίσουν μια θέση στην εξάδα ψάχνουν οι Μακεδόνες, που θα αντιμετωπίσουν τον Ηρακλή Κηφισιάς. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τρίποντο «ανάσα» για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες που έχουν για την παραμονή.
«Ο βασικός μας στόχος που ήταν η παραμονή έχει επιτευχθεί, αλλά θέλουμε να κρατήσουμε την 6η θέση και κυρίως θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας με μια καλή εμφάνιση», τόνισε ο Μανώλης Σκουλικάρης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Αντιθέτως ο Σπύρος Χουντουμάδης αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τις Λέτσκοβα, Σιλχάνοβα λόγω τραυματισμών, αλλά όπως τόνισε: «Εμείς θα παίξουμε για τη νίκη που θα μας επιτρέψει να ελπίζουμε μέχρι τέλους στο θαύμα. Απομένουν τέσσερα ματς κι αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουμε τη χρονιά με αξιοπρέπεια».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 8/3/2014

Χαλάστρας, 19.00, ΑΣ Μακεδόνες - ΓΣΚ Ηρακλής, Δανιηλίδου - Βασιλειάδης
Μ. Μερκούρη, 18.00, Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟΝ Πανναξιακός, Νικολόπουλος - Μάλφας
Κατσάνειο, 17.00, ΓΣ Ηρακλής - ΑΣΠ Ίωνες, Ισκάς - Κυριακόπουλος

Κυριακή 9/3/2014
Ρεθύμνου, 15.00, ΟΠ Ρεθύμνου - ΕΟ Σταυρούπολης, Αγγελίδης - Κανακάκης
Ιωνικού, 20.00, ΑΕΚ - ΦΟ Βριλησσίων, Τσιμπινός - Μενεσλής

*Ο αγώνας Μαρκόπουλο – Παναθηναϊκός αναβλήθηκε λόγω της συμμετοχής του ΑΟΜ στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων.

Για το τρίποντο στο Βραχάτι

Ο Παμβοχαϊκός "φιλοξενεί" το Σάββατο στις 19:00 τον Ολυμπιακό. Καζάζης: "Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός".
Με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς που θα τον φέρουν πιο κοντά στην κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος Volleyleague ο Ολυμπιακός παίζει το Σάββατο (19:00) στο Βραχάτι κόντρα στον Παμβοχαϊκό σ' αναμέτρηση της 19ης ημέρας. Στην αποστολή που θ' αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για το Βραχάτι θα είναι κανονικά οι Καλντέιρα, Σμαραγδής που είχαν μείνει εκτός με την Παναχαϊκή ενώ μοναδικός απών θα είναι ο Κοκκινάκης που δεν είναι ακόμη έτοιμος ν' αγωνιστεί.

Ο Δημήτρης Καζάζης μιλώντας για τον αγώνασημείωσε: "Κάθε ματς έχει τις δυσκολίες του και πόσο μάλλον όταν παίζουμε εκτός έδρας. Κάθε πόντος είναι σημαντικός για όλες τις ομάδες και παίζουμε πάντα για το τρίποντο. Πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε να κερδίσουμε τον Παμβοχαϊκό και στη συνέχεια ν' ασχοληθούμε με το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου