ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η Συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ και οι δηλώσεις των παικτών

Η Συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ και οι δηλώσεις των παικτών

03/03/2014

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Για την κατάσταση του Ολαιτάν και για το τι έφταιξε για την ήττα: «Κατ' αρχάς είχαμε σοκαριστεί και είχαμε τρομάξει πάρα πολύ για το περιστατικό με τον Μάικλ. Ήταν πάρα πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Ήταν μία κρίσιμη στιγμή, όταν τον είδαμε να φεύγει με το φορείο και δεν είχαμε νέα του από το νοσοκομείο για αρκετή ώρα. Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά πρέπει να κάνει διάφορες εξετάσεις γιατί ήταν μία λιποθυμία και πρέπει να βρούμε την αιτία. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ένα περιστατικό που έχει να κάνει με την υγεία με το αγωνιστικό, αλλά απ' όλες τις απόψεις ήταν μία καταστροφική βραδιά για μας. Δεν δώσαμε την κατάλληλη απάντηση στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν μπορέσαμε να αναπτύξουμε το παιχνίδι που θέλαμε. Δεν μας άρεσε καθόλου, έχουμε ένα πάρα πολύ κακό αποτέλεσμα. Παρ' όλο που η χρονιά μας πηγαίνει πολύ καλά, δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση ένα στραβοπάτημα σαν το σημερινό. Δεν ήμασταν καλοί, όμως δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παραδεχτούμε ότι ήμασταν κατώτεροι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Για το αν η ομάδα του ήταν κουρασμένη μετά το ματς με τη Γιουνάιτεντ και το αν έπρεπε να είχε κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα: «Στον πρώτο γύρο, όταν παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, ήταν ανάμεσα σε ματς με Μπενφίκα και ΠΑΟΚ. Τότε κερδίσαμε και τα τρία ματς, αλλά κανένας δεν μου έκανε τότε αυτή την ερώτηση. Αλλά ίσως αυτή τη φορά να έγινε αυτό το λάθος».

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα να διαχειριστεί την πρώτη ήττα της σεζόν εν' όψει της συνέχειας: «Ήταν η πρώτη ήττα της σεζόν και δεν περιμέναμε ούτε θέλαμε μία τέτοια ήττα. Είχαμε προετοιμαστεί γι' αυτό το παιχνίδι. Φυσικά δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Είναι πάρα πολύ άσχημο που δεχτήκαμε την πρώτη μας ήττα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουν συμβεί πάρα πολλά αρνητικά πράγματα σήμερα, διάφορες καταστάσεις. Δεν θα με δείτε να έχω ευφορία μετά από μία νίκη και δεν θα με δείτε αρνητικό τώρα. Πρέπει να μάθουμε να δεχόμαστε το αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Οι δηλώσεις των παικτών

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό.
Νταβίντ Φουστέρ:
«Η ομάδα δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Η ομάδα κάνει πολύ καλή χρονιά και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και όχι να σταθούμε σε μία ήττα. Η ομάδα πρέπει να δίνει τα πάντα σε κάθε μα. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις έναν συμπαίκτη σου να πέφτει στο έδαφος αλλά θα είμαστε δυνατοί. Η ομάδα θέλει να αφήσει πίσω αυτή την ήττα και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που διεκδικούσε το πρωτάθλημα».
Ερνάν Πέρεζ:
«Ήθελα τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σήμερα ήταν μία δύσκολη μέρα για την ομάδα και τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και κοιτάμε το επόμενο ματς. Μου είχαν πει πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι και σήμερα συνέβησαν πολλά άσχημα πράγματα και πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε. Εμείς μόνο μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό και πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες».

ALEX WEB RADIO/TV


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου