ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Τwitty o...ασυγκρατητος !

 Τwitty o...ασυγκρατητος !

06/03/2014
Εγραψα σημερα οτι δεν ειναι αδυνατον η Sportday  να ειναι ερυθρολευκη οπως ειπε ο Αλαφουζος...οχι βεβαια πως την κατηγορω γιαυτο...προς Θεου,δικαιωμα του καθενος ειναι να γραφει για οποιον θελει και να κρινεται οπως κρινομαστε ολοι οσοι γραφουμε υπερ η κατα καποιων ομαδων η καταστασεων γενικωτερα...αλλα το να λες μια εφημεριδα ερυθρολευκη που εχει ιστορια δεκαετιων στην πρασινη δημοσιογραφια παει να πει οτι εχεις χασει την μπαλλα η οτι εισαι αμπαλλος τελειως...
Ο λογος για τον Twitty τον...ασυγκρατητο, που λεει στον κοσμο του Παναθηναικου ακομα και ποιον να διαβαζει..ξεχασε οτι τον εκανε κοτοπουλο ο Τρακης οτι θα του κανει μυνηση που εβγαλε στην Δικη την αληθεια κατα βαθος αλλα που δεν αρεσε στον Τρακη και απειλουσε με μυνησεις και αναγκασε τον Twitty να υπαναχωρησει απο τις θεσεις του...
Γιαυτο λοιπον απο δω και στο εξης βαζελακια μου...μονο ΠΡΑΣΙΝΗ η ΣΚΑΙ...εκει που δεν χωρουν αντικειμενικοι οπως λεει ο βαζελας με τα ...πρασινα γυαλια.
Ο Χελακης τον κραζει τον Twitty και οχι αδικα αν και δεν ειμαι fun  ουτε της Sportday ουτε του Χελακη...Πρεπει να βρουμε θεραπεια παντως γιαυτο το παιδι...δεν μπορει κατι πρεπει να εχει....
Ιδου τι απαντησε η Sportday μεσω του Χελακη.

Συγκρατηθείτε κ. πρόεδρε...
Τετάρτη 05/03/2014 - 23:30
O Γιώργος Χελάκης γράφει για τις εξελίξεις μετά το ντέρμπι και τις αντιδράσεις του Παναθηναϊκού.

Ωστε οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να διαβάζουν τη  Sportday. Το "διέταξε" για δεύτερη φορά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος.
Μισές δουλειές κάνει ο κ. πρόεδρος. Στην επόμενη ανακοίνωση ας καθοδηγήσει συγκεκριμένα τους πράσινους αναγνώστες της Sportday. Οχι μόνο η να μη διαβάζουν αλλά και τι να διαβάζουν. Αφού νομίζει ότι ένα μέρος του αναγνωστικού μας κοινού είναι πρόβατα ας αναλάβει να τους δείξει ποιο είναι το σωστό μαντρί για να "βοσκάνε" κουτόχορτο. Ας μπει στα έξοδα να τυπώσει στο χαρτί την τηλεοπτική "Δίκη" που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να του ασκεί σκληρή και ανελέητη κριτική...

Προσωπικά μου προκαλεί απέχθεια η εντύπωση των μεγαλοπαραγόντων ότι οι οπαδοί της ομάδας είναι περίπου άβουλα όντα που δέχονται νουθεσίες. Πολύ δε περισσότερο όταν εμπλέκουν τους οπαδούς στον μεταξύ τους επιχειρηματικό πόλεμο. Οταν στρατεύουν ή επιχειρούν να στρατεύσουν δημοσιογράφους στις πολεμικές τους επιχειρήσεις.

Η Sportday δεν διεκδικεί το αλάθητο ούτε έχει αποφύγει τις μεροληψίες. Πάει πολύ όμως να την κατηγορούν γιατί δεν πρόβαλε στην πρώτη σελίδα της μια ανακοίνωση της ΠΑΕ η οποία - βέβαια - υπήρχε ολόκληρη στις εσωτερικές σελίδες της. Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό υπήρχαν εκείνη την ημέρα αγωνιστικά θέματα ως φυσικό επόμενο της μεγάλης επιτυχίας στο ντέρμπι. Αυτά επέλεξε κι αυτά πρόβαλε στην πρώτη της σελίδα. Μακάρι εκείνη την ημέρα να υπήρχαν αντίστοιχα θέματα για τον Ολυμπιακό ο οποίος με την ανακοίνωση του επιχειρούσε να διαχειριστεί μια επώδυνη ήτα και τον κίνδυνο τιμωρίας για επεισόδια.

H Sportday όπως και άλλες εφημερίδες πληρώνουν με χαμηλές κυκλοφορίες το γεγονός της έλλειψης ανταγωνισμού στην κορυφή του πρωταθλήματος. Το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού κορυφώνεται όταν το πρωτάθλημα διεκδικούν δύο ή - ακόμα καλύτερα - περισσότερες ομάδες.

H Sportday υποδέχτηκε με υπερθετικούς τη μεγάλη νίκη του τριφυλλιού στο ντέρμπι και την επόμενη πρόβαλε την επιτυχία της ομάδας και τους πρωταγωνιστές της (Μπεργκ - Αναστασίου).

Δεν διεκδικούμε το αλάθητο αλλά δεν δεχόμαστε υποδείξεις. Αν ο κ. Αλαφούζος νομίζει ότι απευθύνεται σε άφρονες που περιμένουν τις υποδείξεις του για να πάνε στο περίπτερο ας συνεχίσει να τις κάνει.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου