ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ποινη χαδακι στον Βελλή μια αγωνιστικη κεκλεισμενων στον Ολυμπιακο

Ποινη χαδακι στον Βελλή μια αγωνιστικη κεκλεισμενων  στον Ολυμπιακο

07/03/2014
 
 Σιγα να μην εβγαζαν δια βιου τους συκοφαντες και τα τσιρακια του βαζελα...ποινη-επιπληξη στον συκοφαντη Βελλη που για δυο ημερες πρωταγωνιστησε στα media με τις λασπολογιες του κατα του Ολυμπιακου...εγω σας τα ειχα πει οτι μα ετοιμαζαν κουστουμι στα μετρα μας και τις αηδιες που εγραφαν ακομα και οι δικοι μας δημοσιογραφοι οτι δεν θα φαμε ποινη κεκλειμενω τα ακουγα βερεσε...Ιδου και ο συνδεσμος των οσων ειχα γραψει...
http://alexwebradiotv.blogspot.com/2014/03/m.html
 
Διαβαστε αναλυτικα...
 
 Με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια για δέκα ημερολογιακές ημέρες τιμώρησε τον Σταμάτη Βελλή η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Απαγόρευση εισόδου στον Βελλή
Απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους αλλά και αποδυτήρια για δέκα ημερολογιακές ημέρες επέβαλε στον Σταμάτη Βελλή η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Πρόκειται για μια απόφαση που λήφθηκε σήμερα με αφορμή την συμπεριφορά του μετά το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Πανιώνιο και στις δηλώσεις που προέβη με τις οποίες άφηνε αιχμές για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Άρης καλούνται πληρώσουν χρηματικά πρόστιμα ύψους 4.000 και 2.000 ευρώ, αντίστοιχα για τη συμπεριφορά των οπαδών τους.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής…

Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής 27η Αγωνιστική

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 27ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Aρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 26η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Απόλλων, Σ.Βελλή (πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ.Σ. Βελλή: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ την ποινή της επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον κ.Σ.Βελλή ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια για δέκα (10) ημέρες.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.



ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων ευρώ




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου