ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

O Κάμπελ στην επιθεση άν χρειαστει...

O Κάμπελ στην επιθεση άν χρειαστει...

07/03/2014
Να χρησιμοποιήσει τον Κάμπελ ως επιθετικό εάν χρειαστεί για ένα χρονικό διάστημα είναι μια από τις σκέψεις του Μίτσελ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Κάμπελ για επιθετικός;
Οι ενοχλήσεις που ένιωσε στη χθεσινή προπόνηση ο Σέποβιτς δεν ανησυχούν τους υπευθύνους του Ολυμπιακού και εκτιμούν ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κατά του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο ο Μίτσελ, λόγω των πολλών τραυματισμών, έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται και άλλες λύσεις για την κορυφή της επίθεσης.

Φυσικά υπάρχει και ο Βαλντές. Ο Παραγουανός και ο Κάμπελ προέρχονται από ένα φιλικό παιχνίδι μεταξύ των εθνικών τους ομάδων στο οποίο μάλιστα αγωνίστηκαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι είναι πιθανό ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού να επιλέξει να μην τους έχει μαζί στην 11άδα ταυτόχρονα. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ενδεχομένως να χρειαστεί μια ακόμη λύση για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, η οποία ενδεχομένως να είναι ο Κάμπελ.

Την ίδια στιγμή ο Μίτσελ έχε «ανεβάσει» στην πρώτη ομάδα και τον Βέργο. Ο νεαρός επιθετικός, του οποίου τις ικανότητες εκτιμά ο προπονητής του Ολυμπιακού συμμετέχει στις προπονήσεις το τελευταία χρονικό διάστημα… και είναι έτοιμος αν χρειαστεί να βοηθήσει και αυτός.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου