ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Βραβεύει τον Σωκράτη Κόκκαλη η "Θύρα 7"

Βραβεύει τον Σωκράτη Κόκκαλη η "Θύρα 7"

Τον πρώην μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού και πλέον επιτυχημένο πρόεδρο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου θα βραβεύσει η "Θύρα 7", στο πλαίσιο του 5ου παγκόσμιου συνεδρίου της.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης παρέμεινε 17 χρόνια στο τιμόνι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού και από τα "πέτρινα" χρόνια τον κατέστησε και πάλι κυρίαρχο και πρωταθλητή, φέρνοντας στο λιμάνι παίκτες παγκόσμιας κλάσης και πραγματοποιώντας φοβερά σερί που είναι δύσκολο να σπάσουν.
Έφτιαξε ένα γήπεδο "στολίδι", πήρε πρωταθλήματα και Κύπελλα και ανάγκασε τους... άλλους να ασχολούνται με τα... φίνα κορίτσια του βόλεϊ για να δουν χαρά. Είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος, όχι μόνο στην ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, γενικότερα.

Η "Θύρα 7", ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών στην Ελλάδα, δεν ξεχνά τους ανθρώπους που πρόσφεραν στην ιστορία του συλλόγου. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε από αυτό να ξεφύγει ο μεγάλος Σωκράτης Κόκκαλης.

Οι οργανωμένοι φίλοι του Θρύλου έχουν σκοπό να τιμήσουν τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού στο 5ο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριό τους, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Με αυτόν τον τρόπο, οι οπαδοί θα πουν ένα "ευχαριστώ" στον Σωκράτη Κόκκαλη για όσα προσέφερε στην αγαπημένη τους ομάδα.

Σωκράτης Κόκκαλης 17 Χρόνια Μόνο Τίτλους από pklora7


Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. από pklora7

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου