ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ευχάριστα είναι τα νέα για Σπανούλη

 Ευχάριστα είναι τα νέα για Σπανούλη

04/03/2014
 Ευχάριστα είναι τα νέα στον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στο ματς της Πέμπτης (6/03) με την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς ο αρχηγός, έβγαλε σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Αισιοδοξία για Σπανούλη
Ο Ολυμπιακός μπήκε για τα καλά από σήμερα (4/03) στους ρυθμούς της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας. Όπως ήταν φυσικό, η προσοχή όλων έπεσε στην κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη, που τη τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο και δεν συμμετείχε στα παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Απόλλωνα Πατρών. Ο αρχηγός που το τελευταίο τριήμερο ακολούθησε θεραπεία και ξεκούραση, δοκίμασε να προπονηθεί και τα… αποτελέσματα μόνο αρνητικά δεν ήταν.

Έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, χωρίς να τον έχουν εγκαταλείψει εντελώς οι ενοχλήσεις, όμως υπάρχει αισιοδοξία στο ιατρικό τιμ ότι την Πέμπτη θα δώσει το παρών στην κρίσιμη αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα. Μεγάλο ρόλο θα παίξει η αυριανή, τελευταία προπόνηση, αλλά και το πώς θα αντιδράσει το γόνατό του, μετά το σημερινό πρόγραμμα ή για να το πούμε πιο... απλά, το πως θα ξυπνήσει το πρωί.

Από εκεί και έπειτα, ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Στράτο Περπέρογλου που προπονήθηκε κανονικά, αφού οι ενοχλήσεις στο δικέφαλο υποχώρησαν, ενώ πιο συντηρητικά γυμνάστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, που έκανε θεραπεία στη μέση, αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου