ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής στην Ιστορική Λέσχη

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής στην Ιστορική Λέσχη


Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (7/3) στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του Εικαστικού Αντώνη Πολιτάκη.
Το παρών στην Έκθεση έδωσε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Μιχάλης Κουντούρης, ο χρηματοδότης και μέλος του ΤΑΑ Χρήστος Φλάμπουρας, ο οποίος είχε και την ιδέα για την διοργάνωση της Έκθεσης του κ. Πολιτάκη στην Ιστορική Λέσχη, η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βασίλης Τοκάκης, το Μέλος της ΕΟΕ Γιώργος Λενός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ηλίας Υφαντής.

Παρούσα φυσικά και η σύντροφος του κ. Πολιτάκη Τίνα Μάσχα η οποία ευχαρίστησε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για την φιλοξενία της Έκθεσης. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα του κ. Πολιτάκη σε μια Έκθεση που θα διαρκέσει έως την Κυριακή 6 Απριλίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από τις 18:00 έως τις 21:00.

Ο χρηματοδότης και μέλος του ΤΑΑ Ολυμπιακός κ. Φλάμπουρας μιλώντας για την Έκθεση σημείωσε: "Είμαστε περήφανοι που ανοίγει η Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού. 
 
Ο Αντώνης Πολιτάκης, ένας Ολυμπιακός από τα γεννοφάσκια, είναι ο πρώτος που εκθέτει τα έργα του στη Λέσχη και ελπίζουμε να έρθουν και άλλοι καλλιτέχνες κοντά μας σ’ αυτή την πρωτοβουλία που πήραμε μαζί με τον κ. Κουντούρη και τον κ. Μαρινάκη. Πάνω απ’ όλα με τον κ. Μαρινάκη ο οποίος είναι ενθουσιασμένος από την κίνηση μας και όλοι ευελπιστούμε να γίνουν και άλλες εκδηλώσεις Τέχνης και Πολιτισμού στην Ιστορική Λέσχη. Η συγκίνηση είναι μεγάλη για όλους μας. Όσο αφορά τον Αντώνη Πολιτάκη θα ήθελα να πω ότι είναι ένας μεγάλος Ολυμπιακός, ένας σπουδαίος φίλος και ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά".


 
Η Διευθύντρια του Ερασιτέχνη κα Τσιλιγκίρη τόνισε από την πλευρά της: "Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον Ολυμπιακό. Ανοίγει και πάλι η Λέσχη φιλοξενώντας μια σπουδαία έκθεση ζωγραφικής του κ. Αντώνη Πολιτάκη. Με μεγάλη χαρά μας παραχώρησε κάποια έργα του και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Η Λέσχη του Ολυμπιακού θέλουμε να γίνει σημείο αναφοράς για τον Πειραιά και «πυξίδα» του πολιτισμού και της τέχνης", ενώ η παλιά δόξα της δεκαετίας του ’50 ο Ηλίας Υφαντής είπε...
 
"Βρισκόμαστε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού και μόνο αυτό μου προκαλεί συγκίνηση. Εδώ μπήκα το 1951 μαζί με τον θείο μου και υπέγραψα το δελτίο μου στον Ολυμπιακό. Μπαίνοντας στην αίθουσα του συμβουλίου είδα και γνώρισα τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού τον Γιώργο Ανδριανόπουλο και όλους τους συμβούλους. 
 
Μου είχε ευχηθεί καλή σταδιοδρομία και η ευχή του έπιασε. Ο χώρος αυτός μου φέρνει στο μυαλό τα έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα στην δεκαετία του 50’ τότε που ο Ολυμπιακός έγινε Θρύλος. Εδώ ζήσαμε όλους τους μεγάλους θριάμβους του μοναδικού Ολυμπιακού μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για αυτή την πρωτοβουλία του ν΄ ανοίξει πάλι την Ιστορική Λέσχη. Η έκθεση ζωγραφικής που φιλοξενείτε έχει μοναδικούς πίνακες και καλώ τον κόσμο του Πειραιά να την επισκεφτεί και εάν μπορεί να κάνει δικά του κάποια έργα".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου