ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Με απουσίες στην Πάτρα

Με απουσίες στην Πάτρα

Με απουσίες ταξίδεψε για την Πάτρα ο Ολυμπιακός, καθώς την Δευτέρα (3/3, 17:00, NS1) θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πατρών. Παπαπέτρου: "Να είμαστε προσεκτικοί και απόλυτα έτοιμοι".
Ο Ολυμπιακός την Δευτέρα (3/3) το απόγευμα (17:00, NS1) θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πάτρας εκτός έδρας, για την 20η αγωνιστική της Basket League.
Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στην Πάτρα με αρκετές απουσίες, καθώς στην Αθήνα έμειναν οι Βασίλης Σπανούλης (τραυματίας-τενοντίτιδα), Δημήτρης Κατσίβελης, Τζαμάριο Μουν (αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό), Μίρζα Μπέγκιτς (δεν υπολογίζεται), Μπρεντ Πέτγουεϊ και Γιόργκι Σερμαντίνι (δεν έχουν ακόμη δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά θα έχουν σύντομα).

Η αποστολή των Πρωταθλητών Ευρώπης για την αναμέτρηση απαρτίζεται από τους Μπράιαντ Ντάνστον, Στράτο Περπέρογλου, Ιωάννη Παπαπέτρου, Κώστα Σλούκα, Μάρντι Κόλινς, Σέντρικ Σίμονς, Ματ Λοτζέσκι, Γιώργο Πρίντεζη, Δημήτρη Αγραβάνη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Βασίλη Καββαδά και Ανδρέα Χριστοδούλου.

Παπαπέτρου: "Να είμαστε προσεκτικοί και απόλυτα έτοιμοι"

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είπε τα εξής για την αναμέτρηση: "Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που στην έδρα της είναι ιδιαίτερα ισχυρή και χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και απόλυτα έτοιμοι ώστε να πάρουμε τη νίκη πραγματοποιώντας ταυτόχρονα μια καλή εμφάνιση.

Από την αρχή της σεζόν δίνουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα, οπότε θα πρέπει να λειτουργήσουμε όπως και όλη την υπόλοιπη σεζόν, δηλαδή να μην σκεφτόμαστε τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά ούτε και να έχουμε το μυαλό μας σε αυτό που έρχεται. Θα πρέπει να βγάλουμε στο παρκέ όσα θα μας ζητήσει ο προπονητής μας, τίποτα άλλο".


ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου