ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Tα πλανα των δυο ομαδων για το ντερμπυ της Κυριακης

Tα πλανα των δυο ομαδων για το ντερμπυ της Κυριακης

 08/03/2014

Το πλάνο για την Τούμπα

Την απόφαση να ξεκουράσει όσους παίκτες του Ολυμπιακού είναι στο… όριο, ώστε να είναι έτοιμοι για το ματς της χρονιάς με τη Γιουνάιτεντ, έχει λάβει ο Μίτσελ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το πλάνο για την Τούμπα
Ο επαναληπτικός με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, όπως τόνισε και ο Πιέρ Ισά στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του Τύπου στο Καραϊσκάκη.

Την Κυριακή οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, έχοντας τη δυνατότητα να κατακτήσουν μαθηματικά το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα, όμως το μυαλό όλων βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους».

Για αυτό τον λόγο ο Μίτσελ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων», αφού οι περισσότεροι από αυτούς έχουν επιβαρυνθεί αρκετά από τα συνεχόμενα ματς (και τις υποχρεώσεις που είχαν με τις εθνικές τους ομάδες).

«Σίγουροι» για την ενδεκάδα θα πρέπει να θεωρούνται οι Φουστέρ, Σάμαρης, Μασάντο, Μπονγκ και Παπάζογλου, ενώ υποψήφιοι είναι επίσης οι Τόρες, Ιμπαγάσα και Σκέποβιτς, όπως μάλιστα και ο νεαρός Βέργος.

Εν τω μεταξύ, ο Ισπανός τεχνικός περιμένει σήμερα στου Ρέντη και τους Βαλντές, Πέρες, Κάμπελ και ανάλογα θα αποφασίσει αν και ποιους θα πάρει μαζί του στην συμπρωτεύουσα για να είναι στον πάγκο.

Με στιλ… επιθετικό ο ΠΑΟΚ

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, και ο Γιώργος Γεωργιάδης για να πετύχει τον στόχο του σκοπεύει να αλλάξει το σύστημα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Με στιλ… επιθετικό ο ΠΑΟΚ
Σίγουρες, φρέσκες και υγιείς λύσεις για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών και να δείξει ξανά καλό αγωνιστικό πρόσωπο αναμένεται να προτιμήσει ο Γιώργος Γεωργιάδης για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Το ντέρμπι με τους Πειραιώτες αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον «Δικέφαλο του Βορρά» να πετύχει μία πειστική νίκη και ο υπηρεσιακός τεχνικός αναμένεται να τον παρατάξει με διαφορετική νοοτροπία.

Η χθεσινή προπόνηση ήταν η πιο σημαντική για τους «ασπρόμαυρους», αφού ο 41χρονος προπονητής, αφού είχε τους περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει τον Μαντούρο, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους Λίνο και Μάρτενς.

Αμφίβολος είναι κι ο Στοχ που επέστρεψε με πρόβλημα στον αστράγαλο και αυτό σίγουρα θα παίξει ρόλο στην απόφαση για την ενδεκάδα.

Όλα δείχνουν ότι ο Γεωργιάδης θα παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 τον ΠΑΟΚ, με τους Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Ινσαουράλντε και Τζαβέλλα.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Κάτσε και ο Νάτχο, με τον Βούκιτς να είναι μπροστά από τα δύο χαφ. Στα πλάγια θα παίξουν οι Σαλπιγγίδης και ο Λούκας, με τον Αθανασιάδη στην κορυφή.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου