ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Το κυρηγμα πολιτισμου αλλου κυριε Αναστασίου (videos)

Το κυρηγμα πολιτισμου αλλου κυριε Αναστασίου (videos)

04/03/2014


Κανεις βεβαια δεν συμφωνει με το χαρινο κυπελο με νερο η αναψυκτικο που πεταξε ο παπαρας στον Αναστασιου και τιμωρει ενα ολοκληρο γηπεδο...αυτο ελειπε..
Αλλα μην μας κανεις και κυρηγμα ρε Αναστασιου για ποδοσφαιρικο πολιτισμο εσυ..Τι θες να σου θυμησουμε τις αντιολυμπιακες δηλωσεις σου ανα καιρους οταν επαιζες στον Ιωνικο και στον Εθνικο?Η για τα επεισοδια που πρωτοστατησες τοτε στην Νικαια με την ντροπη του Πειραια τον Ιωνικο?
Ασε το θεατρο για κανεναν αλλον σε μας δεν περνανε αυτα...

Ο τεχνικός του Πόα, ως άλλος… μάρτυρας, μίλησε για πολιτισμό, για κινδύνους σωματικής ακεραιότητες και για διάφορα άλλα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Μέχρι και συνέντευξη σε ολλανδική ιστοσελίδα παραχώρησε σήμερα για το συμβάν, στην οποία απορούσε για τη μη σύλληψη του δράστη.
Εμείς απορούμε γιατί ο Γιάννης Αναστασίου δεν είπε τα ίδια και μετά το τέλος του πρώτου ματς, στον πρώτο γύρο, στη Λεωφόρο. Για όσους δεν θυμούνται, κοκά κόλα και μάλιστα σε κουτάκι αλουμινίου, δέχθηκε ο Κώστας Μήτρογλου μετά το νικητήριο γκολ που πέτυχε στο 90’. Ο τεχνικός του Πόα, όμως, δεν είπε τίποτα σχετικό για το συμβάν στην συνέντευξη Τύπου, αλλά ούτε και συνέντευξη παραχώρησε σε ολλανδική ή άλλης χώρας ιστοσελίδα.

Αυτα τα θυμασαι κυριε Αναστασιου?







ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου