ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ξεκινησε ο πολεμος για το ντερμπυ στην Τουμπα απο τον Βρύζα

Ξεκινησε ο πολεμος για το ντερμπυ στην Τουμπα απο τον Βρύζα

 05/03/2014

 

 Πιο κομπλεξικος ...πεθαινεις Βρυζα...το νου σου!!!

 Με προσχημα τις ημερομηνιες των ημιτελικών του Κυπέλλου, ο Ζησης Βρυζας δυναμιτιζει πρωτος το κλιμα για το ντερμπυ στην Θεσσαλονικη με τον Ολυμπιακο για την 28η αγωνιστικη της Super League, καταγγελοντας οτι «Συντηρούν ένα άρρωστο καθεστώς»στην ΕΠΟ... και πως δεν επρεπε η Ομοσπονδία να δεχτει το σχετικό αίτημα του Ολυμπιακού προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός στις 12.03, έτσι ώστε να μην κουραστούν οι ποδοσφαιριστές του ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Τι μας λες ρε Βρυζα? σοβαρα μιλας?Αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες που παιζουν Champions League  και για τον βαζελα οταν επαιζε στην διοργανωση και για τον ΠΑΟΚ τα ιδια..γιατι να μην ισχυει για την μοναδικη ομαδα που εχει μεινει αντιπροσωπος του Ελληνικου ποδοσφαιρου στην Ευρωπη? Την μοναδικη ομαδα που εδω και χρονια δινει σταθερα ποντους στην γενικη καταταξη της UEFA .Επειδη ο μπαοκ πηρε τον πουλο απο το Europa League πρεπει να μην δεχεται η Ομοσπονδια κανενα αιτημα απο κανεναν?

Δηλαδη δεν πρεπει ο Ολυμπιακος πιο ξεκουραστος στην Αγγλια να παρει θετικο αποτελεσμα και να φερει την προκριση επειδη ολοι οι αλλοι εισαστε για τα μπαζα ετσι?

Το αρρωστο καθεστως εισαι εσυ ο μπαοκ που συνεχιζει επι 10ετιες να ειναι τσιρακι του βαζελα και μην ξεχνας οτι απο την αρχη της σεζον ο προεδρος σου ο Σαβιδης μαζι με τον Αλαφουζο κυρηξαν το κοινο μετωπο εναντιον του Ολυμπιακου.

Καλα ξεκινησες να δυναμιτισεις την αναμετρηση στην Τουμπα με την νεα μοδα που κυκλοφορει στις δηλωσεις...οι δηλωσεις να μην γινονται απο τους προεδρους των ομαδων αλλα απο τους γυρω γυρω για να μην υπαρχει η επινολη του νομου...

Δεν πειραζει Βρυζα...εμεις θα σηκωσουμε την κουπα μαθηματικα στην Τουμπα θα σας ξαναθυμισουμε πως ειναι τρως τεσσαρα γιατι βγηκατε κι εσεις σαν τα σαλιγκαρια μετα το απιστευτο αποτελεσμα του Ολυμπιακου με τους ανυπαρκτους...εσεις θα την πληρωσετε την νυφη, υπομονη λιγες μερες εμειναν.

 Ιδου τι ειπε ο κυριος...Βρυζας

Βρύζας: «Συντηρούν ένα άρρωστο καθεστώς»

 
 Στα άκρα φτάνει η αντιπαράθεση του ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ με αφορμή τις ημερομηνίες των ημιτελικών του Κυπέλλου. Σίγουρος πως ο «δικέφαλος του Βορρά» θα περάσει τον Ολυμπιακό δηλώνει ο Ζήσης Βρύζας.

Βρύζας: «Συντηρούν ένα άρρωστο καθεστώς»

Τη σκυτάλη στο «μπαράζ» ανακοινώσεων μεταξύ ΠΑΟΚ και ΕΠΟ πήρε ο πρόεδρος του «δικέφαλου του Βορρά», Ζήσης Βρύζας. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης κατηγορεί ευθέως την Ελληνική Ομοσπονδία για λάθος χειρισμούς σχετικά με το θέμα των ημερομηνιών των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ζήσης Βρύζας σε επίσημη τοποθέτησή μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ τονίζει πως τέτοιου είδους τακτικές συντηρούν ένα άρρωστο καθεστώς. Παράλληλα, απατώντας στην προηγούμενη ανακοίνωση της ΕΠΟ χαρακτηρίζει ψευδή τα όσα ισχυρίζονται από την πλευρά της Ομοσπονδίας.

Τέλος, εκφράζει την πεποίθησή του πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ανεξάρτητα με την ημερομηνία που θα κληθεί να αγωνιστεί απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά:

«Είναι τουλάχιστον ειρωνικό να μιλά η ΕΠΟ για αλλαγή νοοτροπίας απευθυνόμενη στον ΠΑΟΚ. Πρόβλημα νοοτροπίας είναι σαφές ότι υπάρχει και υπεύθυνη γι αυτό είναι η ίδια η ΕΠΟ. Οι τακτικές της, η πολιτική της, τα πιστεύω της που αντί να συμβάλλουν στην βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου – όπως θα όφειλαν – συντηρούν ένα άρρωστο καθεστώς, το οποίο βυθίζει το άθλημα στην εσωστρέφεια και την ανυποληψία.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θεώρησε σκόπιμο να βγει να υπερασπιστεί τον εαυτό της εντείνοντας τον «πόλεμο» απέναντι στον ΠΑΟΚ. Εκρινε σωστό να απαντήσει στον ΠΑΟΚ για ένα 100% δικό της λάθος και επέλεξε να το κάνει χρησιμοποιώντας ψευδείς ισχυρισμούς. Κι όλα αυτά επειδή κάποιοι είτε δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους είτε έχουν μάθει λειτουργούν ως υποτελείς.

Η μοναδική αλήθεια είναι πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε συναίνεσε στην τέλεση των ημιτελικών στις ημερομηνίες που ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Κανένα έγγραφο με συγκεκριμένη πρόταση δεν έφτασε ποτέ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ δεν υπήρχε και καμία συνεννόηση, όπως ψευδώς αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Αντιθέτως σήμερα, στέλεχος της ΕΠΟ παραδέχτηκε δημοσίως – προφανώς άθελά του – πως η αμερόληπτη Ομοσπονδία δέχτηκε σχετικό αίτημα του Ολυμπιακού προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός στις 12.03, έτσι ώστε να μην κουραστούν οι ποδοσφαιριστές του ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρόλα αυτά, η ΕΠΟ της μνημειώδους προχειρότητας και ανοργανωσιάς, η ΕΠΟ που ακόμα δεν ξέρει ουσιαστικά πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου σε σεζόν πριν από Μουντιάλ, προτιμά να κάνει νουθεσίες περί συμπεριφοράς και νοοτροπίας πυροδοτώντας το κλίμα εν όψει της συνέχειας.

Η καλύτερη απάντηση για τις αιτιάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δεν είναι άλλη από τη άποψη που έχει σχηματίσει για εκείνην σύσσωμη η κοινή γνώμη, η οποία επιμένει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Τέλος, δηλώνω απερίφραστα την πίστη μου στην πρόκριση του ΠΑΟΚ σε όποια ημερομηνία κι αν γίνουν οι ημιτελικοί Κυπέλλου».



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου