ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

«Τον Νάστασιτς ή τον Μανωλά»

«Τον Νάστασιτς ή τον Μανωλά»

04/08/2014
 
 Ο Τζιουζέπε Μαρότα επιβεβαίωσε –εμμέσως πλην σαφώς- το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά στην παρουσίαση του Ρομούλο!

«Τον Νάστασιτς ή τον… Μανωλά»
Τα ιταλικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Γιουβέντους για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά τα επιβεβαίωσε -εμμέσως πλην σαφώς- ο Τζιουζέπε Μαρότα.

Ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών Ιταλίας έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του Ρομούλο και όπως ήταν λογικό δέχθηκε ερωτήματα για τα μεταγραφικά της ομάδας.


Ο Μαρότα στις απαντήσεις που έδωσε, δέχθηκε για άλλη μια φορά ότι η Γιουβέντους θα πάρει κεντρικό αμυντικό και ανέφερε το όνομα του Νάστασιτς ενώ… εννόησε και εκείνου του Μανωλά.

«Ναι θα πάρουμε αμυντικό. Θα πάρουμε τον Νάστασιτς ή τον άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, αφήνοντας να εννοηθεί το όνομα του Μανωλά.

Τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν συνεχώς σήμερα το όνομα του Μανωλά στο ρεπορτάζ της Γιουβέντους εξηγώντας ότι οι υπεύθυνοι της ιταλικής ομάδας προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού από τα 15 εκατομμύρια.

Φαίνεται ότι ο Νάστασιτς να αποτελεί τον πρώτο στόχο της ομάδας χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είναι και πιο εύκολη περίπτωση συγκριτικά με εκείνη του Μανωλά.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου