ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Προβάρει τα «ερυθρόλευκα»ο Ιμπραΐμ Αφελάι (video)

Προβάρει τα «ερυθρόλευκα»ο Ιμπραΐμ Αφελάι (video)

09/08/2014

Τα τυπικά έχουν απομείνει για το «μπαμ» του καλοκαιριού από τον Ολυμπιακό, αφού εντός της ημέρας αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Ιμπραΐμ Αφελάι και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Προβάρει τα «ερυθρόλευκα»
Τη μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενισχύοντας παράλληλα αισθητά το υπάρχον ρόστερ του Ολυμπιακού.

Τελικά ο Ιμπραΐμ Αφελάι είναι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ένας παίκτης που συζητηθεί στις επαφές του Μίτσελ με τον Λουίς Ενρίκε.


Ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών διατηρεί άριστες σχέσεις με τον συνάδελφό του στην Μπαρτσελόνα, όπου δεν υπολογιζόταν ο Ολλανδός εξτρέμ.

Το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είχε ακουστεί, χωρίς οι πρωταθλητές Ελλάδας να σχολιάσουν το παραμικρό. Μετά την ενημέρωση από πλευράς Ενρίκε στον 28χρονο άσο, οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν αστραπιαία για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ενώ υπάρχει η πληροφορία ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και απλώς δεν τον υπολόγιζε ο Καταλανός κόουτς.

Δέλεαρ για τον διεθνή άσο (44 συμμετοχές) αποτελεί η συμμετοχή στο Champions League και η επιστροφή στην εθνική της πατρίδας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αφελάι θα φτάσει στην Ελλάδα το μεσημέρι, θα περάσει ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο (μπορεί να είναι 1+2). Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, υπολογίζεται ότι θα πάρει σχεδόν 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Και φορ… κανόνι

Εκτός από τις επαφές για τον Ολλανδό εξτρέμ, στον Ολυμπιακό συνεχίζουν την αναζήτηση για την απόκτηση ενός επιθετικού. Από χθες αποτελεί παρελθόν ο Παπάζογλου που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο, και πλέον υπάρχουν ως καθαρόαιμοι σέντερ φορ ο Διαμαντάκος και ο Σαβιόλα.

Από τη διοίκηση δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, με την υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου να παραμένει πάντα ανοιχτή. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν φήμες για τον Γκουιντέτι της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για τον Νιάνγκ της Μίλαν. Παράλληλα, στο προσκήνιο παραμένει και ο Ζόνας της Βαλένθια.

To προφιλ του Ιμπραημ Αφελαι,και πως ταιριαξε να συναντησει τον Ολυμπιακο.

Αν όλα πάνε καλά, ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στα άκρα της μεσαίας γραμμής (συνήθως αριστερά ως εξτρέμ), αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ θα βρίσκεται στη χώρα μας μέσα στις επόμενες ώρες (σ.σ. αν δεν έχει έρθει ήδη) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.
Όλο το προηγούμενο διάστημα έκανε προετοιμασία με τους «μπλαουγκράνα» οπότε είναι σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και θα χρειαστεί απλώς ένα διάστημα προσαρμογής στη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Ο Αφελάι στο ξεκίνημα της καριέρας του ήταν ένας από τους κορυφαίους εξτρέμ της Ευρώπης. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ανήκει στη Μπαρτσελόνα, η οποία δαπάνησε τον Γενάρη του 2011 πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Αϊντχόβεν, ενώ την περίοδο 2012-2013 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γερμανία με τη φανέλα της Σάλκε (15 ματς, 5 γκολ, 2 ασίστ).
Πέρυσι έπαιξε σε μόλις δύο παιχνίδια ένα για το πρωτάθλημα κι ένα για το κύπελλο με τους «μπλαουγκράνα», ωστόσο, ήταν δύσκολο να χωρέσει ανάμεσα στα μεγαθήρια που διαθέτει η Μπάρτσα στην τριάδα της επίθεσης. Κι επειδή το έργο του θα γινόταν ακόμη πιο δύσκολο φέτος μετά και την απόκτηση του Λουίς Σουάρες, έψαξε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και… συναντήθηκε με τον Ολυμπιακό.

Ο Αφελάι στην «καλή του μέρα» μπορεί να σμπαραλιάσει την αντίπαλη άμυνα, καθώς είναι πολύ γρήγορος και εξαιρετικός ντριμπλέρ. Η ανοδική πορεία της καριέρας του φρέναρε από ορισμένους τραυματισμούς που τον κράτησαν πίσω, ωστόσο, τους τελευταίους μήνες δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα και είναι διψασμένος για νέες προκλήσεις. Θα τις βρει σε μια ομάδα πρωταθλήτρια με τη φανέλα της οποίας θα αγωνιστεί ξανά και στους ομίλους του Champions League.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει φορέσει 44 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας κι έχει πετύχει 5 γκολ. Αυτό και μόνο τα λέει όλα και για το ποιος είναι, αλλά και για το τι μπορεί να πετύχει με την εμφάνιση του Ολυμπιακού!
Στον Πειραιά θα συναντήσει έναν παλιό και καλό του γνώριμο, τον Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος όπως ακούγεται είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και του συνέστησε να πει «ναι» ανεπιφύλακτα στην πρόταση-πρόκληση των πρωταθλητών Ελλάδας. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο…

Δειτε ενα βιντεο με ολα τα γκολ του Ιμπραημ Αφελαι



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου