ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Έκπτωτος από το ΔΣ της ΚΑΕ ο Γιαννακόπουλος

Έκπτωτος από το ΔΣ της ΚΑΕ ο Γιαννακόπουλος

Τιμωρία επτά μηνών απαγόρευσης εισόδου από τα γήπεδα επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο από την ΕΦΙΠ για τις on camera δηλώσεις του μετά από το τέλος του 3ου τελικού της Basket League, μία ποινή που τον αναγκάζει να παραιτηθεί όλων των αξιωμάτων του στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τιμωρήθηκε με 4 μήνες, οι οποίοι αυξήθηκαν σε 7 διότι είναι υπότροπος από την περσινή σεζόν. Παραδειγματική τιμωρία για τον προκλητικό διοικητικό ηγέτη των πρασίνων, ο οποίος για πολλοστή φορά ξεπέρασε τα όρια, χρησιμοποιώντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Αιτία της τιμωρίας ήταν οι εξής δηλώσεις του, λίγο μετά το τέλος του τρίτου τελικού στο ΟΑΚΑ, ύστερα από το break του Ολυμπιακού: "Σήμερα δεν έπρεπε να ξεκινήσει το ματς. Ξεκίνησε εκβιαστικά μετά από δίλημμα του Σχοινά.


Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε με τους κανονισμούς. Κάναμε ένσταση για επανάληψη του αγώνα. Έγινε αλλοίωση αποτελέσματος σήμερα αγωνιστικά από τους τρεις διαιτητές.

Εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να με γαμ... μέσα στο γήπεδο! Αυτό που έγινε σήμερα θα το βρουν μπροστά τους".

Ως εκ τούτου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα μπορεί να παρευρίσκεται σε αγώνες του Παναθηναϊκού σε ένα μεγάλο μέρος της σεζόν, ωστόσο οι κυρώσεις δεν σταματούν εκεί. Βάσει κανονισμών της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, η νέα τιμωρία σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ κηρύσσεται έκπτωτος από το αξίωμα του προέδρου και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου του "τριφυλλιού", ιδιότητες από τις οποίες πρέπει να παραιτηθεί για το χρονικό διάστημα της τιμωρίας του.

Οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου από MotionCrew


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου