ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Και τώρα το ξεσκαρτάρισμα

Και τώρα το ξεσκαρτάρισμα

03/08/2014
 
 Με την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Αθήνα θα προχωρήσουν οι προσθαφαιρέσεις στο υπάρχον ρόστερ, με τις προσθήκες να αφορούν κατά κύριο λόγο την απόκτηση σέντερ φορ και εξτρέμ.

Και τώρα το… ξεσκαρτάρισμα
Αρκετά καλή για τα δεδομένα της εποχής ήταν η παρουσία του Ολυμπιακού στο International Champions Cup, όπου κατάφερε να πάρει σημαντικές νίκες απέναντι σε Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι και έχασε – έχοντας πολύ καλό πρόσωπο – κόντρα στη Λίβερπουλ.

Πλέον η «ερυθρόλευκη» αποστολή επιστρέφει στην Αθήνα και θα μπουν στην τελική ευθεία οι μεταγραφές, οι αποχωρήσεις και οι δανεισμοί παικτών. Προτεραιότητα, βέβαια, για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι η απόκτηση σέντερ φορ και εξτρέμ, ώστε να ολοκληρωθεί το υπάρχον ρόστερ για τη νέα χρονιά.


Σε πρώτο πλάνο είναι ο επιθετικός, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι χειροπιαστό από πλευράς Πειραιωτών. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι συζητήσεις με τη Βαλένθια για τον Ζόνας είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται από τον ισπανικό σύλλογο, ο οποίος τον παραχωρεί έναντι 3 εκατ. ευρώ και ο 30χρονος άσος αξιώνει 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο Σαπάτα της Νάπολι, τον οποίον τον έβαλαν στο κόλπο οι Ιταλοί, φαίνεται πως καταλήγει στη Φέγενορντ, ο Βόσεν παραμένει στην Γκενκ και περιμένει να πουληθεί.

Όσον αφορά τώρα τον ακραίο φορ, ψηλά στη σχετική λίστα είναι ο Νόρντιν Αμραμπατ που αρέσει πολύ στον Μίτσελ και φαίνεται πως έχουν αρχίσει ξανά τα «παζάρια» με τη Γαλατασαράι για την απόκτησή του. Στα υπ’ όψιν, όμως, υπάρχουν ο Νιάνγκ της Μίλαν για δανεισμό με οψιόν αγοράς και ο Ρούις της Φούλαμ (που δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι ελεύθερος).

Πάντως, είναι αρκετά πιθανό στον Ολυμπιακό να δουλεύουν κάποια περίπτωση που να μην έχει βγει προς τα έξω και την ερχόμενη εβδομάδα να σημειωθούν εξελίξεις.




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου