ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

H Λίβερπουλ στον τελικό (video)

H Λίβερπουλ στον τελικό (video)

03/08/2014

Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα που θα παίξει στον τελικό του International Champions Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 της Μίλαν στο Σάρλοτ.

Στον τελικό η Λίβερπουλ (video)
Ως αήττητη έφτασε στον τελικό του International Champions Cup η Λίβερπουλ και θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ύστερα από τη νίκη επί της Μίλαν (2-0).


Οι «κόκκινοι» κατέλαβαν την πρώτη θέση στον όμιλο που ήταν και ο Ολυμπιακός και είχαν πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στους «ροσονέρι», οι οποίοι βγήκαν τελευταίοι στο τουρνουά.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς άνοιξε το σκορ στο 17’, όταν ο Τζο Άλεν εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μικαέλ Εσιέν. Έντεκα λεπτά αργότερα, ο Ρίκι Λάμπερτ δεν κατάφερε να νικήσει σε εκτέλεση πέναλτι τον Κρίστιαν Αμπιάτι.

Λίγο, μάλιστα, πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου λίγο έλειψε οι παίκτες των δύο ομάδων να έρθουν στα χέρια, εξαιτίας ενός αχρείαστου σκληρού μαρκαρίσματος του Σαπονάρα στον Χέντερσον.


Στην επανάληψη, οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, χωρίς να τα καταφέρουν, με τους Βρετανούς να πετύχουν το δεύτερο τέρμα του στην αναμέτρηση χάρη στο εξαιρετικό σουτ (έξω από την περιοχή) του Σούσο στο 90’.

Δείτε τι έγινε στο ματς


Η βαθμολογία του β' ομίλου


 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου