ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Τουρκικά σενάρια για Τσόρι και Μπεσίκτας

Τουρκικά σενάρια για Τσόρι και Μπεσίκτας

05/08/2014
 
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπεσίκτας φέρεται να βρίσκεται ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, με τους Τούρκους να κινούνται για την απόκτηση «δεκαριού» και ο Αργεντινός εμφανίζεται ψηλά στη σχετική λίστα.

Τουρκικά σενάρια για Τσόρι και Μπεσίκτας
Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες του Ολυμπιακού αποτελεί το νέο όνομα στα τουρκικά ρεπορτάζ της Μπεσίκτας, η οποία κινείται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα κινείται πίσω από τον πρώτο επιθετικό της ομάδας.

Οι «μαυραετοί» έκαναν τις κινήσεις τους για τον Μανουέλ Λαντσίνι και τον Μπράιαν Ρουίς, αλλά παρουσιάστηκαν δυσκολίες και στις δύο περιπτώσεις και έτσι προέκυψε το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Αργεντινό άσο των Πειραιωτών.

Οι Τούρκοι «καίγονται» για το… δεκάρι και ο 33χρονος άσος, ο οποίος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση αυτό το διάστημα, αποτελεί αυτή τη στιγμή τον «Νο1» στόχος τους.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανό να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη ο μάνατζέρ του για να του καταθέσουν επίσημη πρόταση και θα στείλουν άνθρωπό τους στο επικείμενο φιλικό των «ερυθρόλευκων» με τη Φενερμπαχτσέ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου