ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Πρώτα τεστ εν όψει Μουντομπάσκετ

Πρώτα τεστ εν όψει Μουντομπάσκετ

06/08/2014
 
 Μετά από δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς, ήρθε η ώρα των φιλικών για την Εθνική. Πρώτα τεστ εν όψει Μουντομπάσκετ στο τουρνουά του Πο. Οι απουσίες και οι αντίπαλοι.

Ώρα για α-Πο-γείωση
Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (30/8-14/9) έχει αρχίσει. Μετά από δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς, αρχικά στο Καρπενήσι κι εν συνεχεία στο ΟΑΚΑ, η Εθνική μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το μεσημέρι αναχωρεί για το Πο της Γαλλίας, όπου Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή θα δώσει τρία πολύ δυνατά φιλικά, απέναντι σε Σερβία (για πρώτη φορά μετά το «φιλικό» του 2010 και το άγριο ξύλο στο Ακρόπολις), τους οικοδεσπότες πρωταθλητές Ευρώπης και την Κροατία, που θα αντιμετωπίσει και στη φάση των ομίλων στη Σεβίλλη.

Ο Φώτης Κατσικάρης υπολογίζει σε 14 παίκτες, καθώς ο μεν Νικ Καλάθης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ακόμη λόγω τιμωρίας και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στα φιλικά με την Τουρκία (20 και 22 Αυγούστου), ο δε Μιχάλης Τσαϊρέλης δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση στους κοιλιακούς και ίσως είναι ο πρώτος που θα «κοπεί».

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Παρασκευή

19:00 Σερβία-Ελλάδα
21:30 Γαλλία-Κροατία

Σάββατο
17:30 Κροατία-Σερβία
20:00 Γαλλία-Ελλάδα

Κυριακή
19:00 Ελλάδα-Κροατία

21:30 Γαλλία-Σερβία

*Οι αγώνες της Εθνικής θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση από τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και από το www.sport-fm.gr.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου