ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Η παρακάμερα του Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός (video)

Η παρακάμερα του Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός (video)

Δείτε την παρακάμερα του παιχνιδιού ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ολυμπιακό, όπως την επιμελήθηκε η κάμερα του OlympiacosTV και... μπείτε στο γήπεδο, βλέποντας από μέσα όσα δεν είδατε στους δέκτες σας.
Σπουδαία απ' όλες τις απόψεις ήταν η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ICC, όπου οι Πειραιώτες του Μίτσελ κατάφεραν να επικρατήσουν στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι με 5-4 (2-2 έληξε ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια).


Η κάμερα του OlympiacosTV επιμελήθηκε ένα πολύ όμορφο βίντεο με την άλλη ματιά του αγώνα στη Μινεάπολις των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου ο Πρωταθλητής Ελλάδας τα κατάφερε περίφημα απέναντι στην Πρωταθλήτρια Αγγλίας του Μανουέλ Πελεγκρίνι.


Οι στιγμές στην προθέρμανση, οι αντιδράσεις του κόσμου στις εξέδρες, οι πανηγυρισμοί στα γκολ και η αγωνία στην διαδικασία των πέναλτι, με τον Μίτσελ να ζει έντονα τη "ρώσικη ρουλέτα" και να πανηγυρίζει στο τελευταίο χαμένο πέναλτι των "Πολιτών".

Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του PC σας, έχετε το κατάλληλο συνοδευτικό και απολαύστε το βίντεο διάρκειας 11 λεπτών και 21 δευτερολέπτων με τις καλύτερες στιγμές από την ιστορική αναμέτρηση, όπου ανέδειξε τελικούς νικητές τους "ερυθρόλευκους".
 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου