ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

«Σημασία δεν έχει μόνο πόσοι είμαστε, αλλά και πόσοι στηρίζουμε την ομάδα»

«Σημασία δεν έχει μόνο πόσοι είμαστε, αλλά και πόσοι στηρίζουμε την ομάδα»

07/08/2014

«Σημασία δεν έχει μόνο πόσοι είμαστε, αλλά και πόσοι στηρίζουμε την ομάδα»
Ο Ερασιτέχνης  Ολυμπιακός ενισχύεται και αυτό το καλοκαίρι σε όλα τα τμήματά του και ειδικά σε πετοσφαίριση και υδατοσφαίριση. Οι μεταγραφές που έχουν γίνει αφορούν μεγάλα ονόματα που ενισχύουν τις ανδρικές και γυναικείες ομάδες με στόχο να πρωταγωνιστήσουν όχι μόνο στην Ελλάδα που σαρώνουν τα πάντα, αλλά και στην Ευρώπη κατακτώντας  ευρωπαϊκούς  τίτλους. Ο Ολυμπιακός είναι από τα ελάχιστα σωματεία, παγκοσμίως, που καλλιεργεί όλα τα τμήματα του σε υψηλό επίπεδο και έχει  ευρωπαϊκές διακρίσεις.  Και  όλα αυτά με σωστή οικονομική διαχείριση και τη συνδρομή τόσο της ΠΑΕ όσο και του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος καλύπτει με δικά του χρήματα  συμβόλαια και πριμ.

Ο Ερασιτέχνης προκειμένου να στηρίξει το πλάνο του αυτό ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τις προσεχείς ημέρες εισιτήρια διαρκείας που θα καλύπτουν  το βόλει Ανδρών και Γυναικών και το πόλο επίσης  Ανδρών και Γυναικών. Είναι η ώρα του κάθε φιλάθλου να κάνει πράξη την αγάπη του για την ομάδα.  Γιατί όπως λένε πολύ σωστά  στο Μεγάλο Λιμάνι, «σημασία δεν έχει μόνο πόσοι είμαστε αλλά και πόσοι στηρίζουμε την ομάδα». Ο Ολυμπιακός έχει εκατομμύρια φιλάθλους. Κάποιες χιλιάδες αγοράζουν διαρκείας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» όμως υπάρχουν πολλαπλάσιοι που μπορούν με λίγα ευρώ να βοηθήσουν όλα τα τμήματα. Αγαπάς την ομάδα; Απόδειξη. Και ξέρει ο φίλαθλος ότι το κάθε ευρώ που δίνει πιάνει τόπο και δεν χάνεται. Τα οικονομικά του Ερασιτέχνη είναι τακτοποιημένα. Η διοίκηση τα έχει συμμαζέψει και βάλει σε μία σειρά και αυτό το παραδέχονται όλοι.
Μέσα στην οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα θα μπορούσε ο Ερασιτέχνης αντί να βάζει υψηλούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη και να δίνει έναν τιτάνιο αγώνα, να επέλεγε την εύκολη λύση. Αναστολή λειτουργίας των περισσότερων τμημάτων  με αποτέλεσμα την μείωση του λειτουργικού του κόστους.  Όμως αυτό θα ερχόταν σε αντίθεση με την Ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός, μιας ομάδας που θέλει να είναι πρώτη,  να πρωταγωνιστεί. Μιας ομάδας με  καρδιά πρωταθλητή.
Στην προσπάθεια αυτή, που ήδη έχει αποδώσει καρπούς, πρέπει όλοι οι φίλαθλοι να είναι εκεί.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου