ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Μας τα ειχατε κανει τσουρεκια με τους δανεικους...

Μας τα ειχατε κανει τσουρεκια με τους δανεικους...

08/08/2014

 

Ετσι ακριβως...Τσουρεκια...και τι τσουρεκια...μπαμπατσικα...δινετε δανεικους και εχετε κανει παραρτηματα ολες τις ομαδες της Super League , και δημιουργουνται συμπαθειες λες και μας αγαπανε...ολοι εναντιον μας ειναι..λες και καναμε κατι παρανομο που δεν επιτρεπεται.

Οι δανεικοι δινονται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ απο ομαδα σε ομαδαμονο στον Ολυμπιακο πρεπει να απαγορευεται..ετσι επειδη το θελει ο βαζελας.

Ναι ο βαζελας...που εχει ουτε εναν ουτε δυο ουτε τρεις...αλλα πεντε παικτες στην Νικη Βολου...γιαυτον δεν πειραζει, δεν ειναι παρανομο(γιατι δεν ειναι) δεν γινεται παραρτημα η Νικη Βολου , δεν δημιουργουνται συμπαθειες μεταξυ βαζελα και Νικης...μονο στον Ολυμπιακο..

Αντε ρε νουμερα...δεν πειραζει ετσι να συνεχισετε να σκεφτεστε και θα πατε ακομα πιο κατω...ξεφτυλες τυου Ελληνικου ποδοσφαιρου και σεις βαζελο-χαιβανια να τα πιστευετε αυτα και να συνεχισετε να μασατε την αναλοιωτη καραμελα της ερυθρολευκης παραγκας και διαπλοκης που σας ταιζει ο Αλασκουζος.Αποψη δικια σας δεν εχετε και καταπινετε οτι σας σερβιρουν φτασαμε στο σημειο να σας τα επισημαινουμε εμεις εδω και χρονια και ακομα να ξυπνησετε.....περαστικα σας..Ιδου...

Πέντε συνολικά έχουν δανειστεί από τη βαζέλα...

Όχι Νίκη, αλλά... Πόα Βόλου!
Η ομάδα από τη Νέα Ιωνία του Βόλου εξασφάλισε μέσω των πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ, την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα. Επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από 48 χρόνια.
Και δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, μέσω των μεταγραφών, ότι θέλει να μείνει στην κατηγορία. Έψαχναν στο Βόλο για παίκτες μαθημένους στη μάχη της σωτηρίας και ήξεραν από πού να… ψωνίσουν!
Από τον Πόα… Ναι, από τον Πόα! Κι όχι έναν και δύο παίκτες, αλλά πέντε συνολικά έχουν δανειστεί από τη βαζέλα. Για να σας τους θυμίσουμε, να ξέρετε γιατί με την ομάδα αυτή ο Θρύλος αγωνίζεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της περιόδου 2014-15.
Νίκος Γιαννιτσάνης, Αλέξανδρος Μουζακίτης, Αλέξανδρος Ταμπάκης, Βαγγέλης Αναστασόπουλος και Νίκος Μαρινάκης, όλοι δανεικοί στη Νίκη Βόλου για ένα χρόνο.
Πλέον πρέπει να αλλάξει όνομα αυτό το σωματείο. Διότι δεν είναι Νίκη αυτή, αλλά… Πόα Βόλου. Με τόσα βαζελάκια που έχει πάρει ήδη με τη μορφή δανεισμού έχει ξεπεράσει και τους… βαζέλες του Βορρά!
Ποτέ δεν είχαν εκείνοι τόσους πολλούς ποδοσφαιριστές από τον Πόα! Και καλά, εκείνοι τους έπαιρναν μόλις έφευγαν από τη βαζέλα. Στον… Πόα Βόλου τους δανείζονται…
Οπότε τώρα όλοι οι Γαύροι ξέρουν τον αντίπαλός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στις 23 Αυγούστου. Δεν παίζουμε με τη Νίκη, αλλά με τον… Πόα Βόλου.
Ας βγάλουν τα μπλε-γαλάζια που έχουν κι ας βάλουν τα πρασινάκια. Θα τους πηγαίνουν περισσότερο και θα "φτιάξουν" τους παίκτες του Θρύλου. Οπότε οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρέπει να σταματήσουν ούτε… δευτερόλεπτα.
Να τους βάλουμε μέσα στα δίχτυα για να πάρει το μήνυμα και ο κανονικός Πόα. Όχι μονάχα ο… Πόα του Βόλου!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου