ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Κίνητρο (και) η παρουσία του Ρανιέρι


Κίνητρο (και) η παρουσία του Ρανιέρι

04/08/2014
 
 Το παιχνίδι του Ατρομήτου με τη Σαράγεβο αναμένεται να παρακολουθήσει ο νέος τεχνικός της Εθνικής, με τους Έλληνες διεθνείς να έχουν ακόμη έναν λόγο να δώσουν το κάτι παραπάνω την Πέμπτη.

Κίνητρο (και) η παρουσία του Ρανιέρι
Πικραμένοι ήταν οι άνθρωποι του Ατρομήτου από την επιλογή του Φερνάντο Σάντος να μην συμπεριλάβει κανέναν Έλληνα ποδοσφαιριστή στην αποστολή της Εθνικής για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Παρότι οι «κυανόλευκοι» είχαν αρκετούς στο ρόστερ τους, ο μέχρι πρότινος προπονητής της «γαλανόλευκης» συμπεριέλαβε μόνο κάποιους στην προεπιλογή.

Εδώ και μερικές μέρες το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αναλάβει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος σκοπεύει να… περιοδεύσει στα ελληνικά γήπεδα για να «τσεκάρει» ιδίοις όμμασι τους Έλληνες παίκτες και έχει ενημερώσει ότι θα δώσει το «παρών» στον επαναληπτικό αγώνα του Ατρομήτου με τη Σαράγεβο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αυτό δίνει ένα επιπλέον κίνητρο σε παίκτες όπως οι Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης και Γιαννούλης που έχουν ως στόχο να καθιερωθούν στην Εθνική. Επίσης, σε αυτή την κατηγορία μπαίνει ο Δημούτσος που είναι ήδη διεθνής και ο Καραμένος που θέλει να αυξήσει περισσότερο τις «μετοχές» του.

Όσον αφορά μεταγραφικά των Περιστεριωτών, με την επιστροφή του Ολυμπιακού θα σηματοδοτηθούν εξελίξεις για τον Θανάση Παπάζογλου, ενώ υπάρχουν σταντ μπάι περιπτώσεις του εξωτερικού για την ενίσχυση της επίθεσης.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου